Siirry pääsisältöön

Sinä itse olet ongelmasi

Kuulen usein ihmisiltä, kuinka onnettomia he ovat omien töidensä parissa, kuinka typeriä heidän johtajansa tai asiakkaansa ovat, ja kuinka kovasti he kaipaisivat jotain uusia haasteita itselleen.

Don't Stop Believin'

Ongelma on oikeastaan siinä, että vaikka he saisivatkin uusia haasteita ja mahdollisuuksia, niin heti kun kuherruskuukausi on ohitse, he aloittavat saman valituksesan uudestaan. Eli mitä olet mieltä, onko ongelma oikeasti hommissa tai työpaikassa vai ihmisten asenteessa?

Jos et ole tyytyväinen nykyisessä työssäsi sinun täytyy muuttaa jotain: joko teet itse nykytyöstäsi parempaa ja mielekkäämpää itsellesi, tai jatkat eteenpäin seuraavalle keikalle. Muista, että ennenkuin pakkaat tavarasi, sinun kannattaa olla rehellinen itsellesi, ja hoitaa nykyiset hommat niin, että voit kokea onnistuneesi.

Olen kuullut porukoiden sanovan, "He eivät välitä minusta, tai siitä mitä teen, joten hoitelen näitä hommia kunnes keksin jotain parempaa tekemistä". Kuka ikinä sanookin näin, hän huijaa sekä itseään että kaikkia muita.

ÄLÄ LAKKAA YRITTÄMÄSTÄ

Vaikka olisitkin töissä jollakin muulla, älä kuitenkaan unohda, että olet aina töissä itselläsi. Kova yrittämisesi voi luonnollisesti vaikuttaa ympäristöösi ja yrityksesi muihin työntekijöihin, mutta muista, että tämä yrittäminen on ominta itseäsi.

Työkaverisi naapurikopissa voi väittää, että hän surffailee duunissaan siksi, että duuni on syvältä, mutta oikeasti hän tekee sitä koska on joko laiska tai tyhmä, tai hän ei halua ottaa vastuuta omista tekemisistään.

Sille, että ihmiset hyppelevät työpaikasta toiseen, on aina syynsä. Sille, että CV on täynnä yhden tai kahden vuoden pikasuhteita on myös syynsä. Syy ei ole useimmiten tehtävissä tai hommissa vaan omassa asenteessa.

Tai jossain muussa.

~ Lou Imbriano, Your success in your hands and your hands alone ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.