Siirry pääsisältöön

Poista turhat LinkedIn-kontaktisi


LinkedIn on maailman isoin liiketoiminnan ammattilaisten sosiaalinen verkosto, joka verkottaa sinut oman kontaktiverkostosi kanssa ja auttaa sinua vaihtamaan heidän kanssaan tietoa, ideoita ja mahdollisuuksia.

Day 292

Riippuen siitä millaisena työkaluna LinkedIn-verkostoasi käytät, eteesi voi kuitenkin tulla sellainen tilanne, että haluat päästä eroon jostain LinkedIn-kontaktistasi. Kontaktia voi tietysti käsitellä myös muillakin tavoilla, joten poistaminen on yksi viimeisimmistä keinoista.

Tässä lyhyt oppimäärä ja pikaohje ärsyttävien tai turhien LinkedIn-kontaktiesi poistoon. Aloita kontaktienhallinta kirjautumalla sisään omalle LinkedIn-käyttäjätilillesi.

1. Valitse päävalikosta Contacts > Connections


2. Valitse avautuvan näkymän oikeasta reunasta Remove Connections


3. Selaa kontaktilistaasi hakukirjainten avulla ja valitse poistettava (-t) kontakti


4. Klikkaa listan oikealta puolelta Remove Connections- nappia


5. Klikkaa avautuvasta ikkunasta Yes, remove them -nappia


6. Lopuksi näet poistovahvistuksen kontaktiesi poistolle.


Kontaktin poistaminen ei näy LinkedIn-päivityksenä tai päivitysvirrassa, eikä siitä lähde toiselle osapuolelle tietoa. Muista silti, että omien kontaktiesi poistaminen on kaikkein vähiten suositeltava ja viimeinen keino verkostosi hallintaan.

Toisaalla tämä on samaan aikaan kaikkein tehokkain väline LinkedIn-verkostosi laadullistamiseen.

Oletko sinä koskaan miettynyt kontaktiesi poistamista? Oletko koskaan poistanut kontakteja? Miltä se tuntui? Kommenttisi ja ajatuksesi olisivat arvokkaita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.