Siirry pääsisältöön

Menestyjän aamutoimet

Kuinka paljon jokaisen päivän ensimmäisellä tunnilla on merkitystä? Käytäntö osoittaa, että erittäin paljon. Kyseinen hetki voi olla se tunti, jolloin kaikkia asiat ovat selkeitä, se hetki, jolloin saa yhden oikean asian tehtyä, jolloin voi keskittyä työn inhimmillisempään puoleen tehtävälistojen sijasta.Muistatko, kun sinulla oli jokaisen päivän alussa hetki, jolloin pystyit ajattelemaan aikataulujasi, päivitit kuulumisia kavereiden kanssa, ja hoidit ehkä jotain muita hommia? Sitä kutsuttiin omaksi huoneeksi, ja tämä aika kesti kunnes pääsit lukiosta. Monet menestyvistä ihmisistä aikatauluttavat itselleen edelleenkin samankaltaista aikuisten ihmisten oman huoneen aikaa jokaiselle päivälle. Sinunkin pitäisi.

Työpäivän ensimmäinen tunti on Craiglistin Craig Newmarkilla, Tumblr'n David Karpilla ja henkilökohtaisen kasvun gurulla Tony Robbinssilla, sekä uraohjaaja, (ja Fast Companyn blogistilla) Brian Tracyllä, ja muillakin hieman erilainen, ja he kertovat, että tämä synnyttää suuria eroja muihin. Tässä on ensimmäisiä asioita heidän päivittäisestä tehtävälistastaan.

Älä Tarkista Sähköpostejasi työpäivän Ensimmäisellä Tunnilla. Lopeta Se.

Tumblrin perustaja David Karp “yrittää kaikkensa” Inc-profiilinsa mukaan, jotta hän ei tsekkaa mailejaan ennen puolta kymmentä tai kymmentä. “Sähköpostien lukeminen kotoa ei tunnu koskaan hyvältä tai tuottavalta”, Karp kertoo. “Jos jokin kiireellinen asia vaatii huomiotani, joku soittaa tai tekstaa siitä minulle.”

Kaikki meistä eivät tietenkään voi vain ilmaantua konttorilleen silloin kun Vespamme sattuu sinne suuntaan liikkumaan, mutta useimmilla meistä on työpaikka, joka ei vaadi jatkuvaa päivystämistä, joka hyötyy enemmän keskittymisestä, kuin yksittäisistä sähköposteista. Tämä sama idea toimii kantavana ajatuksena Julie Morgensternin työn hallinnan kirjassa, joka on erittäin hyvä strategia sille, että toimistosta voi poistua jopa kiireisimpienkin päivien jälkeen tuntien, että olet saanut vähintään yhden oikean asian tehtyä.

Jos haluat varmistaa, että kaikkein tärkeimmät viestit tärkeimmiltä ihmisiltäsi saavuttavat sinut välittömästi AwayFind voi tarkkailla postilaatikkoasi ja heräätää huomiosi silloin, kuin jotain tärkeää ilmaantuu. Muutoin tämä on verkkainen, mutta silti palkitseva prosessi häiriötekijöiden kouluttamiseksi, jolloin myöskään kolleegat oppivat olemaan odottamatta välitöntä vastaustasi kaikkeen sellaiseen, jonka he lähettävät konttoriaikojen ulkopuolella.

Saavuta Huomiota, Ole Kiitollinen

Yksi älykäs ja yksinkertainen kysymys Quora-sivustolla kysyi, “Miten kaikkein menestyneimmät ihmiset aloittavat päivänsä?”. Kaikkein suosituin vastaus tuli tunnetulta henkilökohtaisen kehittymisen gurulta Tony Robbinsilta, joka nosti esille ensimmäisen tunnin rituaalien voiman, paljon ennenkuin meillä oli miniläppäreitä ja tabletteja yöpöydillämme.

Robbins ehdottaa “Tehon Tuntia,” “30 Minuutin Motivaattoria,” tai vähintäänkin “Vartin Vahvistusta.” Osa tästä sisältää kevyttä treenausta, osa motivointiin liittyvää itsesuggestiota, ja kaikkein helpoin osuus sisältää 10 minuuttia mietiskelyä sellaisten asioiden osilta, joista voit olla kiitollinen itsellesi, perheellesi ja ystävillesi, sekä urallasi jne. Tämän jälkeen visualisoidaan “kaikkea sitä mitä tavoittelet elämässäsi, siten, että olisit jo saavuttanut nämä tänään.”

Robbins tarjoaa Ultimate Edge -sarjansa osiota “Tehon Tunti” ilmaisena äänitallenteena, (linkki MP3-tiedostoon). Blogisti Mike McGrath on kirjoittanut kattavan yhteenvedon tästä Tehon Tunti -sarjasta. Voit olla aivan varma, että ainakin osa menestyjistä, joita olet urallasi tavannut, hyödyntävät Robbinsin suunnitelmia.

Tee Isot, Hartioitasi Painavat Asiat Ensin

Brian Tracyn klassinen ajanhallinnan kirja, Eat That Frog on saanut nimensä Mark Twainin sanonnasta, jos syöt sammakkosi ensimmäiseksi aamulla, sinulla on sen jälkeen koko päivä käytössäsi ja mikään, mitä tapahtuukin, ei tunnu yhtä pahalta. (Gina Trapani selittää tämän saman asian hyvin selkeästi Työskentele Älykkäämmin -videollaan). Yhdistä tämä konseptiisi siitä, että teet yhden asian valmiiksi ennenkuin katoat sähköpostiesi syövereihin ja sinulla on päivästä-päivään -järjestelmäsi säädettynä. Tässä ohje sille, miten pystyt pakottamaan itsesi noudattamaan sitä:

Valitse Sammakkosi

"Valitse sammakkosi ja kirjoita se muistiin pienelle paperinpalaselle, joka odottaa sinua aina aamulla, kun palaat työpöytäsi ääreen, Tripani neuvoo. "Jos voit, kerää se materiaali valmiiksi, jota tarvitset homman hoitamiseksi ja laita sekin näkyvillesi."

Yksi hyöty tällaisen vaivalloisen ja kuormittavan asian tekemisestä on se, että voit hoitaa sen aamulla, jolloin muut työtoverisi eivät häiritse sinua--ihmiset, jotka useimmiten tekevät hommista vielä vaivalloisempia ja turhauttavia. Ilman heidän konkreettisia tai kuvitteelisia olanylikatseitaan hoitamaton homma ei tunnu lähellekkään niin monimutkaiselta, että et voisi sitä hoitaa.

Kysy Itseltäsi Teetkö Sitä Mitä Haluat Tehdä

Täyttymättömyyden ja tarpeettomuuden tunteet töissä täytyy havaita mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, eikä kuukausia tai vuosia jälkikäteen Harkitse tekeväsi samoin kuin Applen edesmennyt Johtaja Steve Jobs neuvoi Stanfordin valmistujaispuheessaan:
Kun olin 17 luin lainauksen, joka meni jokseenkin näin: "Jos elät jokaisen päivän niinkuin se olisi sinun viimeisesi, voit olla varma, että jonain päivänä olet oikeassa." Tämä kosketti minua, ja aina tämän jälkeen, viimeiset 33 vuotta, olen katsonut peiliin joka aamu kysyen itseltäni: "Jos tämä päivä olisi elämäni viimeinen, haluaisinko tehdä sitä mitä aion tänään tehdä?" Ja jos vastaukseni olisi ollut "Ei" liian monta päivää perätysten, tiedän, että minun on muutettava jotain.

“Asiakaspalvelu” (tai Sinun Oma Vastineesi)

Craigslistin perustaja Craig Newmark vastasi ensimmäisen tunnin kysymykseensä ytimekkäästi: “Asiakaspalvelu.” Hän jatkoi selittäen, (tai laajentaen), että hän tekee töitä senhetkisten projektien kanssa, armeijaperheille ja veteraaneille suunnattujen palveluiden kanssa suojellen äänioikeutta. Asiakaspalvelu on kuitenkin se juttu, joka kuuluu hänen jokaiseen päiväänsä Craigslistissä, vastaten asiakkaiden valituksiin ja etsien huijareita ja roskapostittajia. Hänellä olisi varmasti isompiakin kaloja, joihin hän voisi käyttää päiviään, mutta Newmarkin mukaan asiakaspalvelu "pitää hänet mukana arkitodellisuudessa."

Oma versiosi asiakaspalvelusta voisi olla esimerkiksi yhteydenpito edellisten vuosien projektikontaktien kanssa, tai sellaisten työkavereiden kanssa, joiden kanssa et ole säännöllisesti yhteydessä, kysymysten esittämistä mentoreillesi, ja yleisemmin työjuttujen inhimmillisempien ulottuvuuksien hoitaminen, jotta ne eivät jäisi muiden asioiden ja tehtävälistojen taustalle. Hoida asiakaspalveluasi säännöllisesti ja sinulla on huomattavasti luotettavampi arsenaali auttajia, silloin kun niitä tarvitset.

Mitä sellaista sinä teet työpäiväsi ensimmäisen tunnin kuluessa, joka parantaa tuottavuuttasi ja vähentää stressiäsi? Laita kommenttia tähän alle.

What Successful People Do With The First Hour Of Their Work Day, By Kevin Purdy

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.