Siirry pääsisältöön

Menestymisen salaisuus ei ole se mitä luulet

True Secret to Success (It's Not What You Think), Sales Source, INC.com

Jollet treenaa tunnelihaksiasi, olet todennäköisesti altistamassa itsesi epäonnistumisille. Olen vakuuttunut, että avain elämänmittaiseen menestykseen on yhden ainoan tunnelihaksen säännöllisessä harjoittamisessa: kiitollisuudessa.

Box Car Racing


Getty
Ihmiset, jotka lähestyvät elämäänsä kiitollisuuden kautta ovat jatkuvasti selvillä siitä, miten ihmeellistä heidän elämänsä oikeasti on, koska he nauttivat menestyksensä hedelmistä, he myös etsivät lisää menestymisen mahdollisuuksia.

KOKEILE KIITOLLISUUTTA

Silloinkin kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, ne ihmiset, jotka ovat pyrkivät olemaan kiitollisia, osaavat helpommin laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiinsa.

Vastakohtana tälle ovat ihmiset, joilta puuttuu kyky kiitollisuuden tuntemiseen ja, jotka eivät ole koskaan täysin onnellisia. Jos he onnistuvat tehtävässään he eivät nauti siitä. Heille jatkuva menestyminen on samaa, kuin yrittäisi täyttää ammetta ämpärillä, jonka pohjassa on reikä. Jokainen epäonnistuminen tekee heistä luonnollisesti vieläkin katkerampia, vihaisempia ja masentuneita.

Tästä syystä, jos siis haluat menestyä, sinun on tunnettava enemmän kiitollisuutta. Onneksi kiitollisuus, kuten monet muutkin tunteet, ovat lihasten kaltaisia: Mitä enemmän käytät niitä, sitä sitä vahvemmaksi ja kestävämmäksi ne tulevat.

HARJOITTELE ÖISIN

Paras aika kiitollisuuden harjoittelemiselle on juuri ennen sänkyyn menoa. Ota tablettisi, (tai muistilehtiö) ja kirjaa ylös päivän tapahtumia, joista sinulle tuli hyvä mieli, jotka synnyttivät positiivisia fiiliksiä joko vain itsellesi tai myös ympäristöllesi.

Autoitko jotakuta ratkaisemaan ongelman? Kirjoita se muistiin. Olistko yhteydessä kolleegaan tai kaveriisi? Kirjoita sekin ylös. Saitko jonkun hymyilemään. Kirjoita se muistiin.

Se mitä sinä teet on "aivojen ohjelmointia", jonka avulla näet päiväsi paljon positiivisemmin. Pyrit heittämään henkisen fokuksesi niihin juttuihin, jotka onnistuivat ja heität ne asiat syrjään, jotka epäonnistuivat. Lopputuloksena nukut paremmin ja heräät levänneempänä.

UUDELLEENOHJELMOI AIVOSI

Tärkeämpää tässä hommassa on se, että ohjelmoit samalla aivosi kiinnittämään enemmän huomiota kiitollisuuteen. Tämän avulla löydät nopeasti "huonoihinkin päiviisi" enemmän hyviä hetkiä, joista voit olla myöhemmin kiitollinen. Menestymisestä tulee makeampaa ja epäonnistumisista vähemmän katkeraa.

Mitä säännöllisemmin teet tämän harjoitusen sen vahvemmat ovat sen aikaansaamat vaikutukset.

Ajansaatossa "kiitollisuuslihaksesi" tulee niin vahvaksi, että rupeat vetämään enemmän menestystä elämääsi, unohtamatta suurempaa määrää menestyneitä, (i.e. kiitollisia) ihmisiä. Löydät lisäksi itsesi kiittämästä ihmisiä useammin. Tämä on hyväksi sinulla ja myös heillekin.

Tämä keino toimii. Jollet usko minua, kokeile sitä edes viikon verran. Tulet hämmästymään miten suuren eron tämä saa aikaan.

Jos pidit tästä artikkelista, tilaa ilmainen Sales Source -uutiskirje.

True Secret to Success (It's Not What You Think), Sales Source, INC.com ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.