Siirry pääsisältöön

Aloita omalla mallillasi

Kun kirjoitan blogiini aloitan yleensä siitä ideasta, joka minulla on mielessäni, kysyn itseltäni mitä sellaista voisin kirjoittaa ideastani, josta olisi hyötyä niille, jotka sattuvat tästä lukemaan, yhteisölleni.

Writing is easy

 Tästä lähtökohdasta laitan ideani kehyksiin. Tässä se mitä tarkoitan.


  1. Kirjoita kiinnostava ostikko, (Pidän omani lyhyinä. Se on minun juttuni-)
  2. Etsi hyvä ja aiheeseen jotenkin sopiva kuva Flickeristä 
  3. Kirjoita jutun ensimmäinen kappale joka kysyy kysymyksen keskustelevaan sävyyn tai luo puitteet jutulle.
  4. Alaotsikko: kertaa pääasian.
  5. Kappale: kirjoita pääasia.
  6. Alaotsikko/kappale: esimerkki asiasta.
  7. Alaotsikko/kappale: toinen esimerkki, (jos tarvetta).
  8. Ohje ja/tai Toimintapyyntö.
  9. Vahva lopetus, (joka sisältää toimintapyynnön tai vähintäänkin kysymyksen).

Käytän tätä kehystä aikalailla kaikessa mitä kirjoitan blogiini http://chrisbrogan.com . Mallin etuna ja hyöytynä on se, että kun minulla on idea, minun ei tarvitse käyttää aikaani sen murehtimiseen mitä sen kanssa tekisin tai miten kirjoittaisin siitä. Yritän löytää tapoja, joilla ideastani on yhteisölleni hyötyä, jonka jälkeen esitän ideani ylläolevan avulla.

Onko sinulla omaa mallia? Voisiko sinun mielestäsi tällaisesta mallista olla hyötyä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.