Siirry pääsisältöön

Haluan kirjoittajaksi


Saan monentyyppisiä sähköposteja lähes säännöllisesti ja yksi tällaisista on, “haluan kirjoittaa, miten pääsen alkuun?” -tyyppiset viestit.Koska olen jo julkaissut kirjojani, ihmiset olettavat, että olen löytänyt viisasten kääröt, joissa ovat kirjoittajaksi tulemisen salaisuudet ja, että jaan tämän oppimani tietämyksen kaikkien niiden kanssa, jotka pyytävät.


Nythän on niin, että en löytänyt mitään kääröjä jostakin kirjaston pölyisestä nurkasta, vaikka tiedänkin vastauksen tähän kysymykseen ja annan kaikille kysyjille saman vastauksen.

Jos haluat ruveta kirjoittamaan tai kirjailijaksi, rupea kirjoittamaan.

Shokeeraavaa, tiedän, mutta totta kaikille. Pahoittelen, että rupean Yodaksesi, mutta tämä juttu on vain näin yksinkertainen ja se pätee moneen muuhunkin juttuun, kuin vain kirjoittamiseen.

Ihmiset haluavat oikoteitä ja rikastunopeasti -ohjeita saavuttaakseen unelmansa. Samalla, kuin näitä on tarjolla, vain muutamat onnelliset onnistuvat, ja me loput joudumme raatamaan haaveittemme eteen.

Jos haluat tehdä aivan mitä tahansa luovaa, sinun on luotava säännöllisesti. Sinun täytyy käyttää muiden ihmisten luovuuden tuloksia ja selvittää mitä sinä itse haluat luoda.

En olisi koskaan päässyt tähän pisteeseen urallani, jollen olisi vuosia kirjoittanut, ottanut kuvia ja puhunut ilmain vähäisintäkään tunnustusta. Eilne, kun mainitsin podcastit ja joku kysyi minulta miten opin ne, naurahdin ja kerroin, että olen tehnyt niitä jo vuodesta 2004 lähtien.

Kukaan ei voi antaa sinulle tulevaisuutesi avaimia. Sinun täytyy itse raivata oma polkusi ja kävellä sitä. Älä syytä muita vaan katso sisimpääsi. Jos oikeasti haluat tulla joksikin sinun täytyy vain tehdä se itse itsellesi.

Nyt, anna palaa ja tee ihmeitä, jooko?

~ How to Become a Writer, C.C. Chapman ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.