Siirry pääsisältöön

Kurinalaisuus on menestyksesi avain

Kirjoitan kirjaa, jonka deadline häämöttää. Minulle annettiin kuusi viikkoa aikaa kirjoittaa kirjani, joka on kaikkein tiukin aikatauluni tähän mennessä. Homma vaatii tekemisen lisäksi aimoannoksen kurinalaisuutta, enemmän, kuin mihin olen yleensä yltänyt.

Calendar


Samaan aikaan teen töitä uudella tarmolla terveyteni ja kuntoni eteen. Syömisen osalta tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että olen kunnollinen kaikissa tilanteissa, sillä kiireinen elämäntapani yhdistettynä reissaamiseen tarjoaa aivan liian helpon tien työntää suuhunsa ihan mitä sattuu, joka sitten pikkuhiljaa valuu vyötärön seudulle, samalla kun teen sitä mikä, "on tärkeätä". Tämä tarkoittaa, että harjoittelen kokoajan, sen sijaan, että treenaisin silloin tällöin (en ole vielä siinä vaiheessa, että pelkkä silloin tällöin treenaaminen riittäisi). 

Kaikki tämä saa minut ajattelemaan kurinalaisuutta, erityisesti sitä mikä siinä ei ole totta.Kurinalaisuus Ei Ole Tahdonvoimaa

Rob Hatch ja minä keskustelimme yhdestä kaverista, joka halusi harjoitella kitaransoittoa hieman useammin, (luulen, että tämä tarina on jostain kirjasta, mutta unohdin sen nimen). Hän laittoi pieniä merkintöjä kalenteriinsa muistutukseksi siitä, että hänen täytyi muistaa soittaa kitaraansa. Kovan työpäivän päätteeksi hän tuli kotiin ja rupesi katsomaan telkkaria. Yhtenä päivänä hän tajusi, että syy miksi hän ei soittanut kitaraa aivan niin paljon, kuin mitä hän oli alkujaan suunnitellut, johtui siitä, että se oli komerossa. Hän otti ja laittoi kitaran näkyville, sohvan ja telkkarin väliin. Pam, välitön vaikutus siihen miten usein hän treenasi soittamistaan.

Kurinalaisuus ei ole tahdonvoimaa. Kurinalaisuus on täydellisten olosuhteiden luomista niille tavoitteille, joita sinulla on. Jos haluta täydellisen kirjan tästä aiheesta, lue Chip ja Dan Heathin Switch. Jos olet jo lukenut tämän, mutta et ole vielä muuttanut ympäristöäsi tukemaan tavoitteidesi saavuttamista, lue kirja uudestaan.

Menestys Tuo Menestystä

Kun sinusta tuntuu hyvältä uuden dieettisi kanssa, saat enemmän iloa myös treenaamisesta. Kun rupeat kirjoittamaan säännöllisesti 2000 sanaa päivässä laajennat tavoitteidesi äärirajoja, jolloin voit saavuttaa vieläkin enemmän, esimerkiksi tallennat vähintään yhden videon viikossa, tai jotain muuta.

Menestys tuo menestystä.

Joten keksi jotain yksinkertaista, jonka kanssa aloitat, rakenna sopiva ympäristö onnistumiselle ja tämän jälkeen innostu siitä kun saavutat jotain.

Varo Tekosyitä

Suurin vihollinen kurinalaisuutesi kehittämiselle on alkuvaiheen onnistumisten käyttäminen tekosyynä sille, että lipsut suunnitelmastasi. "Kävin salilla kahtena peräkkäisenä päivänä. Voin tämän ansiosta pitää hieman taukoa ." Tämä suistaa sinut suunnitelmistasi nopeammin, kuin mikään muu. Niiden asioiden tekeminen, jotka sinun pitää tehdä, eivät oikeuta rintamerkkeihin. Kuvittele peseväsi hampaasi yhden kerran ja päättäväsi, että se oli siinä. Kurinalaisuus on rutiineja, ei yksittäisiä tavoiteita. Kurinalaisuus toimii voimanlähteenä niille systeemeille, jotka JOHTAVAT suurempiin tavoitteisiisi. 

Joten tee oikeutuksista ja tekosyistä vihollisiasi. Sillä hetkellä, kun kuulet itsesi sanovat, "Teen jotakin juuri nyt, jotta vastustan tekosyitäni". Tee se. Ilman odotusta, sillä tekosyysi johtaa sinut, "minulla oli tapana tehdä..." tilaan nopeammin, kuin pystyt kuvittelemaan.

Kurinalaisuus on Tikapuusi

Kuri ja kurinalaisuus ovat tikkaasi, joiden avulla pääset sieltä missä olet, sinne minne haluat mennä. Sitten kun pystyt silmääsi räpäyttämättä kirjoittamaan 2000 sanaa päivässä, voit ottaa isompia projekteja. Sitten kun voit treenata neljä kertaa viikossa, voit lähteä vuoristovaellukselle ilman murheita jaksamisestasi, tai voit käyttää ylimääräisen energiasi tehdäksesi enemmän töitä (treenaaminen on itseasiassa antanut minulle lisäenergiaa, jota pystyn hyödyntämään muissa rahaa tuottavissa projekteissani).

Kurinalaisuus on tikkaasi, jotka voi laittaa nojaamaan seinää vasten, joka on sinun ja tavoitteidesi välissä. Tämä ei ole mitään sellaista, jota kaipaat: tämä on jotain, jonka voit saavuttaa aloittamalla pienestä, laittamalla ympäristösi ja olosuhteesi kuntoon, olemalla johdonmukainen, työntämällä tekosyyt taka-alalle, jonka jälkeen rakennat etenemistäsi pienien onnistumisten varassa.

Joten, mihin sinä haluaisit sijoittaa tikkaasi? Entä minkä parissa teet töitä, kurinalaisesti siis? Mitä haasteita sinulla on?

~ Discipline, Chris Brogan ~

Kommentit

  1. Hyvä peptalk. :)

    Ehkä saa mutkin nostamaan itseni suosta -kuvittelen mielelläni olevani valtakunnan paras alisuorittaja- ja vaarassa heittää vuosien opiskelut menemään kun ura ei oikein tahdo aueta. :P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.