Siirry pääsisältöön

Blogiotsikoiden Paluu

Loistavaa Sunnuntaita!

Ota oma sunnuntaikuppisi kahvia eteesi, (tai teetä) ja jutellaan. Tällä kertaa, hieman poikkeavasti, MYYN JOTAKIN, joten jos et ole yhtään kiinnostunut kuulemaan siitä, miten voin parantaa bloggaustasi, klikkaa itsesi JONNEKIN MUUALLE ja odota ensiviikkoon. Reilua?

Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus tienata hieman ekstraa ryhtymällä HBW Affiliate'ksi (kumppaniksi). Myyty yhden kerran, myyty toisen kerran, myyty viimeisen kerran.


Blogiotsikoiden Paluu

Joku aika takaperin tarjosin viikkottaista uutiskirjettä, joka oli nimeltään Blog Topics. Lähetin viikottain neuvoja ja 10+ bloggausaihiota 9.97 dollarilla kuukaudessa. Ajattelimme avata Blog Topics'it uudestaan sinua varten, tosin hieman halvemmalla.

97 dollarilla saat blogiotsikoita koko vuodeksi suoraan sähköpostiisi toimitettuna. Mitä hyötyä tästä sinulle on? Tässä on linkki mallikirjeeseen, joita saat. Jos kuulostaa kiinnostavalle, lue kirjeeni ja mieti josko liittyisit mukaan. Miksikö? Koska tämä voi olla viikottainen kirjoitusvalmentajasi. Voit käyttää kaikkea uutiskirjeessä olevaa tietoa myös muuallakin kuin blogatessa, vaikka se onkin näiden alkuperäinen ajatus.

Jos haluat tietää lisää MENE TÄNNE ja lue lisää. Mutta, malta silti pikku hetki. Entä jos tilasitkin Blog Topicseja jo vuosi sitten?

Blog Topics: The Master Class

Jos olit jo Blog Topics'ien tilaajana aiemmin, sinun ei kannata tilata ylläolevaa tuotetta. Sinulla on ehkä vielä postit tallella. Säädimme joitakin hieman, mutta valtaosa on alkuperäisessä muodossaan, sillä samat neuvot ovat edelleen aivan yhtä hyviä ja otsikot ovat ajattomia. Sinulle minulla on uusi tuote, joka on täysin tyhjästä luotu uusi ja korkeampitasoinen Blog Topics. Saanko esitellä Blog Topics: The Master Class.

Tämä on erilainen, kuin aiemmin, jolloin sait 10+ artikkeliaihiota kirjoitusohjeineen viikottain. Nyt keskitymme enemmän kirjoittamisen haasteisiin, ja oppimiseen, eli tämä ei ole enää niin paljoa otsikkotason juttuja, (vaikka olemme luoneet muutamia uusia aihioita tueksesi). Tämä on enemmän kirjoitusjuttuja, miten onnistut paremmin, pidempään, sekä paljon muuta.

Jos haet enemmän itsekuria ja kykyjesi kehittämistä, ja haluta nostaa kirjoittamisesi ja bloggauksesi tasoa, silloin tämä on sinun mahdollisuutesi.

Tämä projektini on aivan uusi ja tätä ei ole suunnattu "vasta-alkajille". Sinun ei luonnollisesti tarvitse myöskään olla ammattilainen, vielä. Teemme yhdessä sinusta sellaisen. (Meillä tarkoita sinua ja minua, sillä tämä on kahdenkeskinen elämys, jossa minä lähetän sinulle maileja ja sinä vastaat minulle ja puhumme kirjoittamisesta juuri silloin kun sinä haluat). 

Joten, jos olet kiinnostunut, hyppää mukaan Blog Topics: The Master Class- ohjelmaani.

Okay. Tässä tämän viikkon myymiseni. : )  Muistutan, että sinäkin voit ruveta HBW Kumppaniksi ja voit tienata tällätavoin itsellesi hieman ylimääräistä. Jos yhtään kiinnostaa, niin tämä kumppanuus on molemmille kannattavaa. Jollei kiinnosta, niin nähdään taas ensiviikolla. Kaikkea hyvää! 

--Chris...

Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States (978) 378-0705 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.