Siirry pääsisältöön

Onnistuva työpaja +1

Workshop: Unternehmenskommunikation
Projektityön menetelmänä työpaja vaatii roiman annoksen luovuutta, interaktiivista työskentelyä ja useimmiten myös uusien ihmisten kohtaamista.

Työpajan onnistunut suunnittelu ja käytännön organisointi ovat erittäin tärkeitä. Suunnittelun yhteydessä on tärkeätä määritellä työpajalle selkeät tavoitteet, joihin pyritään. Jos tavoitteiden määrittely tehdään huolimattomasti tai huonosti varsinaisen toteuttaminen ja erityisesti lopputulosten hyödyntäminen voi olla hyvinkin vaikeata.
Tavoitteiden asettamisen lisäksi oikeiden osallistujien määrittely on vähintäänkin yhtä tärkeätä. Oikeiden osallistujien määrittämisessä tavoite ja ratkaistava ongelma ovat tärkeimpiä valintaan vaikuttavia asioita. Työpajaan täytyy kutsua vain sellaisia ihmisiä, jotka tietävät käsiteltävästä asiasta tai joiden tekemiseen asia liittyy.

Työpaja voidaan järjestää osallistujamäärästä riippuen joko pienessä tai isommassa tilassa, kunhan se täyttää käytettävien työskentelymenetelmien vaatimukset ja tarpeet.

- Mind Tools 2011, Jokela&Saara, 2011 -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.