Siirry pääsisältöön

Onnistuva työpaja +1

Workshop: Unternehmenskommunikation
Projektityön menetelmänä työpaja vaatii roiman annoksen luovuutta, interaktiivista työskentelyä ja useimmiten myös uusien ihmisten kohtaamista.

Työpajan onnistunut suunnittelu ja käytännön organisointi ovat erittäin tärkeitä. Suunnittelun yhteydessä on tärkeätä määritellä työpajalle selkeät tavoitteet, joihin pyritään. Jos tavoitteiden määrittely tehdään huolimattomasti tai huonosti varsinaisen toteuttaminen ja erityisesti lopputulosten hyödyntäminen voi olla hyvinkin vaikeata.
Tavoitteiden asettamisen lisäksi oikeiden osallistujien määrittely on vähintäänkin yhtä tärkeätä. Oikeiden osallistujien määrittämisessä tavoite ja ratkaistava ongelma ovat tärkeimpiä valintaan vaikuttavia asioita. Työpajaan täytyy kutsua vain sellaisia ihmisiä, jotka tietävät käsiteltävästä asiasta tai joiden tekemiseen asia liittyy.

Työpaja voidaan järjestää osallistujamäärästä riippuen joko pienessä tai isommassa tilassa, kunhan se täyttää käytettävien työskentelymenetelmien vaatimukset ja tarpeet.

- Mind Tools 2011, Jokela&Saara, 2011 -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.