Siirry pääsisältöön

Muista ihmisistä

Liikesuhteet ovat kuin alkutalvi Etelä-Suomessa, silmänräpäyksessä lunta tulee kuin kauhalla kaadettaisiin. Muista ihmisistä Eli. Vaikka alkuun vaikuttaisikin, että jonkun tapaamasi ihmisen kanssa ei synkkaa, älä heitä kontaktia hukkaan.

Aina kun olet tavannut uuden ihmisen, tee seuraavat jutut mahdollisimman pian tapaamisenne jälkeen:
  1. Lähetä hänelle lyhyt viesti joko sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta, (mm. LinkedIn
  2. Jos suinkin muistat, niin lisää viestiisi pieni persoonallinen vivahde, jollaa osoitat muistavasi jotain.
Pelkästään näiden kahden yksinkertaisen asian avulla saavutat suhteiden luomisessasi etumatkaa useimpiin. Toisaalta tämänkaltaisesta toimintamallista ei todellakaan ole mitään haittaakaan.

Päinvastoin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.