Siirry pääsisältöön

Palkkaisitko Sinä Tämän Henkilön?

Kuvittele olevasi Taylor Grey Meyer, ja olet tehnyt todella paljon töitä sen eteen, että tulevaisuuden työpaikkasi on urheilun saralla.

Aloitit urasi 15-vuotiaana vapaaehtoisena paikallisessa pikkujoukkueessa. Harjoittelit jossakin kansallisen tason joukkueessa. Olet suorittanut tutkintosi urheilukaupan alueella ja jatko-opiskelet oikiksessa. Olet juuri muuttanut uuteen kaupunkiin, jossa haluaisit työskennellä ja olet ehtinyt lähettämään hyvän matkaa 30 hakemusta eri tehtäviin, pikkuhiljaa vaatimustasoasi tiputtaen ja päätyen lopuksi "eka duuni" -tasolle, varmuuden vuoksi. Sinua ei hyväksytty edes näihin hommiin.

Brass balls


Ja kaiken tämän jälkeen saat kirjeen, jossa kysytään haluatko sinä MAKSAA osallistumisestasi seminaariin, joka opettaa sinulle lisää urheilusta ja liiketoiminnasta tämän sinut hylänneen organisaation toimesta. Näin juuri tapahtui.

Lue Linkitetty Juttu Ennenkuin Jatkamme Keskusteluamme

Jos hyppäsit em. linkin ylitse, ole hyvä ja lue se ensin. Ei se mitään vaikka se kestäisi. Minä odottelen.

Se mikä on minusta kiinnostavinta, on ihmisten reaktiot tähän juttuun, koska ne ovat enemmän sen henkisiä, että “En palkkaisi häntä” ja “Apua, nyt hän poltti kaikki sillat takanaan”. Olen jumissa. Koska tiedän kyllä, että ei ole oikein pyytää mahdollista työnantajaa imemään mu&#aa, (erityisesti, koska Taylor on nainen), mutta tiedän lisäksi, että hän on varmaan todella turhautunut ja kun hän kertoo meriiteistään on vielä selkeämpää, että hänellä on tullut mitta täyteen.

Minusta hänellä on sekä luonnetta että rohkeutta ja hänellä on selvästi intohimoa alueelle. Hänellä vain meni kuppi nurin. Mutta tämähän on se oikea kysymys?

Palkkaisitko Sinä Tämän Henkilön?

Monet ihmiset hylkäisivät hänet, koska hän menetti malttinsa. Toiset hylkäisivät hänet, koska hän haistatteli. Minä? Minusta hänen ainoa virheensä oli se, että hän jatkoi hakemusten lähettämistä sen sijasta, että hän olisi miettinyt jotain muuta tapaa, jolla saada haluamansa paikan. Minulle hänen suorasukaisuutensa ja kiroilunsa ei ole ongelma, vaan se, että hän ei ollut riittävän kekseliäs yrittääkseen jotain muuta, kuin lähettää vastauksensa yritykselle, joka oli hänen suhteensa välinpitämätön.

Oletko itse kokeillut kaikki keinosi päästäksesi sinne minne haluat? Vastaus on lähes aina ei. Aivomme ovat täynnä luovuutta ja tästä huolimatta unohdamme käyttää niitä hyödyksemme kun jäämme kiinni “tavallisuuden” matriisiin.

En jättäisi Taylor Grey Meyeria palkkaamatta, mutta todellakin tarkoitan silti sitä, että hänen olisi oltava huomattavasti luovempi yrityksissään löytää jokin urheiluorganisaatio, joka arvostaisi hänen osaamistaan ja kokemustaan. Mitä mieltä sinä olet?

~ Would You Hire This Person, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.