Siirry pääsisältöön

Onnistunut työpaja +2

Workshop verdeckte Pressekampagnen Työpajan tavoitteiden, osallistujien ja muun organisoinnin jälkeen seuraava konkreettinen vaihe on käytettävien menetelmien valinta ja agendan luominen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yksinkertaistaen työpajan agendan alussa voi olla tiiviisti erilaisia sekä työpajaan, henkilöihin että tavoitteisiin liittyviä esittelyitä.

Esittelyvaihe on hyvä pitää mahdollisimman kompaktina. Tämän jälkeen agenda voi jatkua mahdollisimman pian osallistujia osallistaviin työmenetelmiin pareina tai ryhminä.

Jokaisen vaiheen jälkeen on hyvä pitää yhteenveto, jossa kaikkien ryhmien löydökset käydään yhdessä lävitse. Työpaja päätetään yleensä tulosten yhteenvetoon jatkokäsittelystä sopimisella.

Onnistumisen kannalta on tärkeätä, että työpajan lopussa sovituista aikatauluista pidetään huolta ja annetut lupaukset lunastetaan ajallaan.

- Mind Tools 2011, Jokela&Saara, 2011 -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.