Siirry pääsisältöön

Onnistunut työpaja +2

Workshop verdeckte Pressekampagnen Työpajan tavoitteiden, osallistujien ja muun organisoinnin jälkeen seuraava konkreettinen vaihe on käytettävien menetelmien valinta ja agendan luominen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yksinkertaistaen työpajan agendan alussa voi olla tiiviisti erilaisia sekä työpajaan, henkilöihin että tavoitteisiin liittyviä esittelyitä.

Esittelyvaihe on hyvä pitää mahdollisimman kompaktina. Tämän jälkeen agenda voi jatkua mahdollisimman pian osallistujia osallistaviin työmenetelmiin pareina tai ryhminä.

Jokaisen vaiheen jälkeen on hyvä pitää yhteenveto, jossa kaikkien ryhmien löydökset käydään yhdessä lävitse. Työpaja päätetään yleensä tulosten yhteenvetoon jatkokäsittelystä sopimisella.

Onnistumisen kannalta on tärkeätä, että työpajan lopussa sovituista aikatauluista pidetään huolta ja annetut lupaukset lunastetaan ajallaan.

- Mind Tools 2011, Jokela&Saara, 2011 -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.