Siirry pääsisältöön

Prosessi varmistaa laadun

Satisfaction Guaranteed Sticker (Vector)
Asiakkaista on tullut vaativampia, massatuotantohyödykkeiden tarjonta on laajaa ja tuotteiden saatavuus hyvää. Aikaisemmat ajattelumallit eivät enää riitä.

Asiakaslähtöinen toimintamalli on menestyksen keskeisin mahdollistaja nykyisillä markkinoilla. Jos yritys ei kuuntele aktiivisesti asiakkaitaan se jää nykyisten kommunikaatiovälineiden ja verkottumisen takia hyvin nopeasti jälkeen kilpailijoistaan.


Palvelun laatua voidaan parantaa panostamalla organisaation prosesseihin. Laadulla tarkoitetaan sekä työn laatua että varsinaisen lopputuotteen laatua.

Laadun vakiointi ja parantaminen prosessien ja prosessoinnin avulla perustuvat siihen, että työntekijälle välittyvä palaute on yhdenmukaista ja ymmärrettävämpää ja toisaalta siihen, että prosessien ansiosta tekijältä säästyy aikaa, joka voidaan uudelleen kohdistaa virheiden ehkäisyyn.

Prosessit ja prosessointi saavat aikaan tasaisempaa laatua ja vähemmän virheitä, ja prosessit varmistavat lopputuotteiden tasaisemman laadun.

- Lindevall, 2009, Korhonen, Rajala 2011 -

Kommentit

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.