Siirry pääsisältöön

Organisaatio tuottamaan

Euro
Jokaisen työntekijän, jokaisessa eri tehtävässään on muistettava ja ymmärrettävä, että tärkeää ei ole pelkästään se, hoitaako jokainen oman tehtävänsä, vaan erityisen tärkeätä on se miten hommat hoidetaan.

Jokaisen työntekijän velvollisuus on hoitaa hommansa siten, että se on linjassa organisaation tapojen ja tarpeiden, sekä laatustandardien ja arvojen kanssa.

Kun jokainen tekijä kokee vastuullisuutta brändistään voidaan tekemisen varaan ladata lisää odotuksia.Kun tiimien ja tekemisen rakenne ja taso ovat kunnossa on aika ruveta katsomaan miten nykyasiakkaista ja ympäröivästä potentiaalista saadaan aikaiseksi enemmän rahaa ja kannattavaa liiketoimintaa.

Raha on lopulta se syy miksi organisaatio on olemassa ja miksi jokaisella on oma työpaikkansa. Rahan tavoittelemista ja tekemistä ei pidä hävetä, mutta sen ei silti pitäisi olla tekemisen itseistarkoitus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.