Siirry pääsisältöön

Unelmien ruokkija


Lehdet ovat ruokaa unelmille. Olen lähes varma, että et ole ajatellut tällätavoin, mutta kokeillaan. Jos olet joku, joka unelmoi tulevansa, (tai hengailevansa) muusikoksi poimit käteesi Rolling Stone- tai Spin-lehden. Jos unelmoit omista juhlista Gwyneth Paltrow'n ja Drew Barrymoren kanssa valitset People-lehden. JOS näet itsesi modernina liikeihmisenä, päädyt lukemaan Success- ja FastCompany -lehtiä jne. Mitä hyötyä blogistasi on ihmisille?

The Magazine Rack

Ryhdy Unelmien ruokkijaksi

En sano, että lehdillä ei olisi arvoa. Niillä on. Mutta lehtien julkaisijat tietävät itse, että heidän lehtensä ovat olemassa täyttääkseen tietyn roolin unelmien ruokkimisessa. Jos julkaiset talolehteä et varmasti rakenna siihen kattavaa miten-teet-itse -pakettia, joka kertoo mitkä naulat ovat milloinkin kaikkein parhaimpia kehystykseen. Sen sijaan esittelet koteja, joista on upeat näkymät Sebago-järvelle ja jossakin sopivassa kohdin mainitset nauloista.


Aivan samalla tavoin tämä on myös oman blogisi tehtävä, ruokkia unelmia ihmisille, joita aiot palvella. Tämä ei ole pelkästään näkemysten kertomista, sillä mielestäni olet heille velkaa enemmänkin heidän toiveidensa mukaisen suhteen. Jos kirjoitat blogia kirjoittamisesta huolehdi silloin siitä, että annat ihmisille ohjeita miten kirjoittamista voi nopeuttaa, mutta muista myös kirjoitaa siitä miten Joe Hill on pikkuhiljaa nousemassa isänsä Stephen Kingin varjoista valokeilaan. Jos kirjoitat blogia puutarhanhoidosta, voit hehkuttaa ihmisille uskomatonta kikkaasi, jolla atsaleat aloittavat kasvunsa pölynimurisi sisällä (leikisti), mutta muista myös esitellä 5 kaikkein upeinta puutarhaa kuvakavalkaadin kautta.

Matkalla Menestykseen Meillä on Unelmanälkä

Ajattele kaikkia juttuja joihin olet osallistunut ja joita olet tehnyt. Kun kiinnostut jostakin, kaivelet aiheesta juttuja lehdistä, telkkarista tai blogeista tai ihan mistä vaan mitä nyt käsiisi osuu, jotta kiinnostut vielä enemmän. Eikö totta? Jos kiinnostut kuntoilusta, saatat kaivaa käsiisi Runner’s World tai Women’s Health tai Flex-lehden tai jotain muuta, joka sopii tarpeisiisi. Katselet kuvia aivan yhtä paljon kuin luet artikkeleitakin. Haaveilet siitä, että allasi olisi nopeampi auto perhepirssin sijasta? Tähänkin löytyy lääkkeitä lehdistä. Unelmien ruokkiminen on polttoainetta tavoitteiden saavuttamiselle. Äläkä ota tätä liian kevyesti. Kaipaamme aimoannoksen ulkopuolista apua itseluottamuksen rakentamiseen matkallamme menestykseen.


Joten, miten sinä ajattelit tehdä blogistasi unelmakokkisi? Vai onko se sitä jo nyt? Mitä unelmia lukijoillasi on?

~ Become a Dream Feeder, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.