Siirry pääsisältöön

Kehityksen mittaristo


Tuottavuus muodostuu panosten muuntamiseen prosessien avulla tuotoksiksi joko tuotteiden tai palveluiden muodossa.

Lopputuotteiden laatua voidaan arvioida palveluprosessin tehokkuuden ja kapasiteetin käyttöasteen avulla.

Toiminnan tulokset muodostavat prosessien kehittämisen lähtökohdan. Kehitystyön alussa lopputuloksen ja lähtökohdan eroja verrataan toisiinsa ja näiden pohjalta asetetaan kehitystyön tavoitteet ja mittarit.

Jos alku- ja lopputilanteen välillä on eroa, jatkokehitystä voidaan toteuttaa PDCA-mallin avulla. Tämä kehittämisen syklinen toimintamalli tunnetaan myös Demingin-ympyränä.

-Palola 2010, Sokovic, Pavletic, Kern Pipan, 2010 -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.