Siirry pääsisältöön

Kehityksen mittaristo


Tuottavuus muodostuu panosten muuntamiseen prosessien avulla tuotoksiksi joko tuotteiden tai palveluiden muodossa.

Lopputuotteiden laatua voidaan arvioida palveluprosessin tehokkuuden ja kapasiteetin käyttöasteen avulla.

Toiminnan tulokset muodostavat prosessien kehittämisen lähtökohdan. Kehitystyön alussa lopputuloksen ja lähtökohdan eroja verrataan toisiinsa ja näiden pohjalta asetetaan kehitystyön tavoitteet ja mittarit.

Jos alku- ja lopputilanteen välillä on eroa, jatkokehitystä voidaan toteuttaa PDCA-mallin avulla. Tämä kehittämisen syklinen toimintamalli tunnetaan myös Demingin-ympyränä.

-Palola 2010, Sokovic, Pavletic, Kern Pipan, 2010 -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.