Siirry pääsisältöön

Apua tavoitteisiin

Tämä seuraava on erään ihailemani vierailevan kirjoittajan käsialaa. Michael Hyatt on kirjailija, julkaisia, esiintyjä, puhuja, mentori, ja johtaja. Tässä on hänen kirjoituksensa, joka tukee hänen USKOMATONTA uutta kirjaansa.

Runners Den / Fiesta Bowl Half Marathon 5K Finish Line Olen vakuuttunut siitä, että yksi syy miksi monet ihmiset epäonnistuvat siinä mitä he yrittävät tehdä, (toisinaan myös minä) on se, että he eivät määrittele kunnolla sitä mitä he haluavat saavuttaa.

Anna minun purkaa tätä hieman...

Jos olet julkaisia, ammattipuhuja, yrityksen omistaja, yrittäjä jne. silloin sinun täytyy tietää se mitä sinä haluat saavuttaa, jotta voit määritellä sopivan kurssin tavoitteeseen. Tietämisen lisäksi sinun täytyy kirjoittaa suunnitelmasi ylös. Jos et kirjoita, ajelehtiminen astuu kuvioihin ja sinä haahuilet päämäärättömästi pois polultasi.Kuulostaa kansantajuiselta, eikö niin? Nyt kuitenkin on niin, että on tavallista, että useimmat meistä epäonnistuvat tässä. Jos haluat rakentaa brändiä, hankkia seuraajia, saada huomiota, jonka mielestäsi ansaitset, (varmasti ansaitset) silloin tavoitteiden määrittäminen on pakollinen vaihe.

Tässä alla on Michael Hyattin 5 tapaa tehdä juuri tämä. Kaverini Michael Hyatt on huippu blogisti ja Thomas Nelson Publishers'in puheenjohtaja. Vihjeet on poimittu hänen uunituoreesta kirjastaan Platform: Get Noticed in a Noisy World. Se on enemmän, kuin pelkkä kirja, se on käytännön palasteltu ohjekirja, joka autaa sinua tekemään sen mikä toimii, jotta sinut nähdään ja kuullaan. Suosittelen tätä tosissani.

Viisi Syytä Sille, Miksi Sinun Täytyy Määritellä Tavoitteesi

(Poimittu ote Michael Hyatt'in kirjasta Platform: Get Noticed in a Noisy World)
  1. Koska se pakottaa sinut tarkentamaan sitä mitä haluat. The Total Money Makeoverin kirjoittaja Dave Ramsey auttaa ihmisiä, jotka haluavat päästä eroon veloistaan, olemaan kristallinkirkkaita päämäärässään. Jokainen luottokorttilasku, autolaina, jokainen euro, jonka he kuluttavat täytyy kirjoittaa muistiin ja niitä täytyy seurata. Miksi? Se pakottaa heidät olemaan varmoja tavoitteistaan. Ramsey kutsuu tätä "gaselli-intensiteetiksi" Hän keksi termin katsoessaan televisio-ohjelmaa, jossa leopardit vaanivat gaselleja. Vaikka leopardi onkin nopein maaeläin se saa gasellin saaliikseen vain yhden kerran yhdeksästätoista yrityksestään. "Toimistossamme", hän kertoo, "avustajat voivat ennustaa sen kuka pääsee eroon veloistaan perustuen kuinka ‘gasellimaisia’ he ovat.” Kirjoittamalla päätavoitteet muistiin autat itseäsi selventämään niitä, jotta voit tulla “gasellimaiseksi” niiden saavuttamiseksi.
  2. Koska se tämä pakottaa sinut toimimaan. Tavoitteiden kirjoittaminen muistiin on vain alkua. Sinun täytyy myös toteuttaa tavoitteesi. Sinun täytyy toimia. Olen itse huomannut, että kirjoittamalla tavoitteeni muistiin ja palaamalla niihin säännöllisesti aktivoin itseni tekemään aina seuraavan tärkeimmän toimenpiteen.
  3. Koska tämä mahdollistaa mahdollisuuksien suodattamisen. Mitä menestyksekkäämmäksi tulet sitä enemmän sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia. Itseasiassa näistä uusista mahdollisuuksista voi nopeasti tulla häiriötekijöitä, jotka vievät sinut pois polultasi. Ainoa vasta-aine, jonka minä tunnen on tavoitteiden kirjoittaminen muistiin, joiden kautta voi sitten arvioida näitä uusia mahdollisuuksia.
  4. Koska tämä auttaa ylittämään esteitä. Jokainen hyvä aikomus kohtaa aina vastustusta. Sinä hetkenä kun asetat tavoitteesi voit myös tuntea sen. Mutta jos keskityt esteisiin, ne kasvavat isommiksi. Ainoa tapa, jolla olen itse pystynyt ylittämään esteitäni on ollut keskittyminen tavoitteisiini. Steven Pressfieldin kirja Do the Work on pakollista luettavaa tästä aiheesta.
  5. Koska tämä auttaa sinua näkemään ja juhlimaan etenemistäsi. Elämä on rankkaa erityisesti silloin kun et näe edistymistäsi. Sinusta tuntuu, että et etene mihinkään suuntaan. Muistiin kirjoitetut tavoitteet ovat, kuin  kilometripaaluja moottoritiellä. Ne auttavat sinua näkemään kuinka pitkälle olet päässyt ja paljonko matkaa on vielä jäljellä. Tämän lisäksi ne tarjoavat juhlan paikan aina silloin kun saavutat niitä.

Michael Hyatt on Thomas Nelson publishers'in puheenjohtaja ja johtajuuden luennoitsija, sekä paljon muuta. Osta hänen kirjansa.

Your Exposure By Defining Your Goals, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.