Siirry pääsisältöön

Tarvitsetko älykkäämpiä asiakkaita?

Ensimmäisenä ja viimeisenä myyjän tehtävänä on työskennellä ennaltaluodun suunnitelman pohjalta määritettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Guangzhou Subway Map
Tavoitteet ovat yleensä rahaan sidottuja mittareita joko jollekin tietylle tuote- tai asiakasalueelle, segmentille tai jopa yksittäisille asiakkuuksille.
Suunnitelman pitää sisältää mahdollisimman yksityiskohtainen erittely siitä mitä pitää tehdä tavoitteen saavuttamiseksi. Suunnitelman päätarkoituksena on antaa tekemiselle ennakoivia suuntaviivoja ja minimoida matkan varrelle sattuvia riskejä.

Myynnin sunnittelu on aivan samanlaista, kuin matkalle lähteminen. On mukavampaa, että kartta on käytössä jo ennen matkalle lähtöä, kuin vasta sitten kun on eksytty.

Kaikki edellämainittu vaikuttaa itsestään selvältä, mutta mitä paremmin suuntaa voidaan määritellä sitä paremmin polulla pysytään ja sen parempia asiakkaita yritykselläsi on.

Lou Imbriano, Winning the customer -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.