Siirry pääsisältöön

Ohjaavatko intohimosi sinuakin?

Intohimomme toimivat parhaimman tekemisemme polttoaineena. Tämä on se loppumaton tarmo jonkin asian tekemiseksi, jonka tunnemme itsellemme merkitykselliseksi, joka vie meitä eteenpäin monin eri tavoin. Whitneyn intohimona on auttaa vanhempia ymmärtämään, (ja tuntemaan olonsa mukavaksi) oppimisvaikeuksien kanssa. 

Jon kontaktoituu intohimoisesti eri yhteisöjen kanssa jakaakseen henkistä ohjausta ja havaintojaan yksinkertaisemmasta elämäntyylistä. Gary Vaynerchukin intohimona ovat viinit, jopa siinä määrin, että ensikertaa hänet kohtaavat ovat häkeltyneitä. 

Thinking and Planning

Avain menestyksekkääseen elämään on löytää ja kehittää näitä omia intohimojaan.Intohimo On Harvoin Linjassa Sen Kanssa Mikä On Suosittua

Monta vuotta takaperin juttelin Flying Neutrinojen Ingrid Lucian kanssa. He kutsuvat itseään jazz-bändiksi, mutta oikeasti he soittavat New Orleans -tyylistä swing jazzia. Kun Swing kolahti Ameriikan mantereelle he olivat aallonharjalla, mutta he ovat silti soittaneet swingiä VUOSIA ennenkuin ihmiset tulivat heitä kuuntelemaan. Kun aalto meni ohitse he jatkavat edelleen samojen asioiden parissa, jotka heillä ovat intohimoinaan ja he kuulostavat vieläkin loistavilta.

Jos olet juuri nyt aaltosi harjalla, se on siistiä. Mutta älä etsi itsellesi sellaista, joka perustuu trendeihin. Minun paras neuvoni tässä tapauksessa on toisinaan se, että se mihin sinä tunnet intohimoa voidaan tuoda lähemmäs valtavirtaa.

Mutta älä teeskentele. Se ei vain kestä pitkälle ja sinun oma brändisikin kärsii siinä samalla.

Intohimoa On Vaikea Teeskennellä

Autenttisuudella on merkitystä. Monet ihmiset voivat tuntea aitouden ilman sen suurempaa vaivaa. Lisäksi he tuntevat myös sen, kun et ole sinulle merkityksellisten asioiden parissa. Ole rehellinen intohimoillesi. Ja tässä on ajatusta, eli jos et yht'äkkiä olekkaan KOVIN intohimoinen johonkin liittyen, harkitse siirtymistä sellasiten asioiden pariin, joita kohtaan tunnet intohimoa ja, joka sinua kiinnostaa. Olen itse todellakin muutanut vuosien saatossa näitä asioita, joilla on merkitystä itselleni. Olin TODELLA kiinnostunut kuntoilusta ja ruokavalioista 2004. Voit lukea tästä blogini arkistoista ja huomata, että puhun kokoajan hiilihydraattien ja proteiinien oikeasta suhteesta, sekä nesteytyksestä jne. Vuonna 1997 kirjoittelin intohimoisesti kirjoittavani tarinoita. Älä teeskentele intohimoasi. Jatka matkaa.

Tässä on ajattelemisen aihetta: on ihan ok jatkaa matkaansa jostain sellaisesta, joka ei herätä intohimojasi vaikka tämä olisikin brändisi ytimessä. Voit tutkia sivuttain siirtymistä johonkin uuteen, jossa tangentti kuitenkin osoittaa alkuperäiseen intohimoosi, tai voit aloittaa alusta. Tämä saattaa hirvittää, mutta lopulta tämä kuitenkin kannattaa.

Intohimo Sisältää Virheitä ja Erheitä

Älä koskaan ole huolissasi siitä, että teet jotain väärin, olet hölmö tai ärsytät ihmisiä. Älä PYRI tekemään näin, mutta älä myöskään pelkää tätä. Miten voit luoda intohimoisesti jotain, jos ole huolissasi siitä, että menet normaalirajojen ulkopuolelle. Tee virheitä niin paljon, kuin haluat. Älä YRITÄ loukata muiden tunteita ja mikä tärkeintä myönnä, jos olet väärässä, pyydä anteeksi ja yrittäkää jälleen olla kavereita ja jatkaa tekemistä. Vaikutan itse olevani aika lahjakas ärsyttämään kavereita. Ystäväni Christopher S. Penn on sanonut monta kertaa viimevuosina, "Meidän täytyy viedä Brogan jokapaikkaan aina kahdesti. Toinen kerta on anteeksipyyntöä varten". Hän on oikeassa.

Pyrin ihmisten kanssa kaikin voimin uudelleenrakentamaan suhde silloin kun astut varpaille tai ärsytätä heitä jne. Jos liike-elämässä intohimosi loukkaavat jotakuta, yritä korjata tilannetta ja katso onko siitä apua.

Elämässä ei ole palaa-alkuun -nappia ja opit todella nopeasti kuka köllii menneisyydessä ja kenelle nykyhetki ja tulevaisuuden parantaminen ovat keskeisiä. Ole mieluummin jälkimmäisten kanssa. Voimme oppia menneisyydestä, mutta siihen ei saa jäädä kiinni. Tee virheitä. Pyydä anteeksi. Toista. Ja kasva intohimostasi.

Intohimo Tarkoittaa Muiden Ymmärtämisen Helpottamista

Luulen, että voit olla hurjan intohimoinen ilman jakamistakin, mutta mitä hauskaa siinä on? Kerron ihmisille, kun puhun tapahtumissa, että kaipaan heidän ohjeitaan ja palautettaan koska jos haluaisin vain puhua itsekseni voin tehdä sitä viikon jokaisena päivänä. Intohimo aineellistuu parhaiten, kun se jaetaan muiden kanssa.

Haluatko nähdä todellista intohimoa? Puhu Michael Smolensin kanssa dotSUB'sta, joka on hänen versionsa projektista/ohjelmistosta. Michael luo sinulle viitekehyksen vaikket puhuisikaan kielestä. Keskustele Jeff Pulverin kanssa yli 10 minuuttia ja kiinnitä huomiota siihen osutko yhteenkään Jeffin 3,891,774 intohimomiinaan. Tämä kaveri KÄY intohimoillaan.

Jaa intohimoasi vapaasti. Ole intohimojesi oma C.C. Chapman! Tämä mies tekee showta, showta, showta ja blogeja, sekä lisää showta siitä mikä laittaa hänet kukkumaan, mikä saa hänet lämpöiseksi ja millä on merkitystä. Matki C.C'tä ja et putoa kauas.

Intohimo Vaatii Työtä ja Ajatusta

Tässä on yksi tärkeä pointti mietittäväksi: se, että vain puhuu kokoajan jutuista ei ole täysin sama juttu. Sinun täytyy toteuttaa. Sinun täytyy yrittää juttuja, kokeilla, tehdä uusia juttuja, duunailla muiden kanssa, AUTTAA muita, ja jakaa omia ideoitasi ja ajatuksiasi. Ehdota uusia juttuja ja tutki jos voit itse kokeilla niitä. Tee kokeita labrassa ja näytä tulokset koko maailmalle. Tiedätkö kenellä on siisti labra? Bill Cammackilla. Kokeile, tee uusia asioita. Yritä jotain.

Kokeilen huomionKASVATTAMISTA kokeilemalla uutta videoteknologiaa, (ja Seesmic'ä ja Facebook videoita, jne.). Kokeilen Utterz'ä audiobloggaukseen. Kokeilen jatkuvasti löytääkseni uusia tapoja siihen miten sosiaalinen media voi auttaa ihmisiä ja organisaatioita. Uusimmalla keikallani minulla on tonneittain sellaisia juttuja jotka sopivat tähän. Ainoastaan hieman nörtimpiä. (Odotan kovasti pääseväni käyttämään jälleen virtuaalikoneita).

Intohimo Ei Ole “Minä Myös” -Peliä

On olemassa vain yksi Bill Belichick, New England Patriotsin valmentaja. Usko minua. Olen kuullut tämän miehen puhuvan kolmessa eri Superbowlin voittoseremoniassa siitä mitä asioita hänen joukkueensa olisi voinut tehdä toisin tehdäkseen pelistään vieläkin parempaa. Hän kertoo rakastavansa joukkuettaan ja pitävänsä heitä vastuullisena kaikesta siitä mitä he tekevät kentällä. Bill uskoo, että hänen tehtävänsä joukkueessaan on huolehtia siitä, että kaikki ovat keskittyneitä pelaamaan parasta peliä mihin he pystyvät. Näet hänen HARVOIN hymyilevän. Ja silti tiedät, että hänen intohimonsa on meille kaikille epätavallista sorttia. 

Ole oma itsesi ydinluitasi myöten. Luota siihen, että se mikä on sinussa ainutlaatuista ja sinulle tyypillistä on se mitä ihmiset haluavat ja miksi he ovat etsineet sinut käsiinsä. Omien uniikkien vivahteiden löytäminen on konstikasta ja tämä vaatii hieman töitä, mutta silloin kun oikeat sävelet löytyvät, anna palaa, korkealta ja kovaa.

Olen harvemmin minkään cover-biisien ystävä. (Ja jos sinä taasen tykkäät niistä, tsekkaa Coverville). Miksi minä rakastan cover-kappaleita? Koska on ihmeellistä miten joku muusikko soittaa jonkun toisen biisin HEIDÄN omalla tyylillään. Tykkään kovasti. Älä sinä kuitenkaan rupea cover-bändiksi, sillä silloin et ole aito. Soita covereita näyttääksesi oman ainutlaatuisuutesi jonkun toisen tyyliin verrattuna.

Sitouta Ihmisiä Intohimoillasi

Miten löydät ihmisiä, joiden kanssa voit puhua intohimoistasi? Miten yrityksesi kulttuuri sallii intohimojesi ilmaisemisen? Oletko löytänyt intohimosi ansiosta koskaan töitä? (Jeffrey Glasson löysi). Millä tavoin sinä itse rakennat brändiäsi omien intohimojesi ympärille?

Ja lopuksi, jollet jo ole uutiskirjeeni tilaaja, harkitse sen tilaamista ilmaiseksi.

Passion Drives Personal Brand, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.