Siirry pääsisältöön

Myynnin rakentaminen

Parhaimpia myyjiä yhdistää se, että he kokevat myymisen lähes pelinkaltaiseksi tilanteeksi, jossa itse pelaaminen ja suhteen rakentaminen on maalia eli kauppaa tärkeämpää.

Municipal Building Tämä tarkoittaa sitä, että huippumyyjä kiertelee asiakaskäynnin kuluessa asiakasta, kuin saalistaan koko ajan, kuitenkaan mainitsematta myymistä ääneen. Onnistuneessa tilanteessa molemmat osapuolet noudattavat prosessiaan täydellisesti myyjän johtamana.

Prosessin jokainen ennalta valmisteltu ja määritelty askel on otettava, ennen varsinaisen kaupan sulkemista ja saamista.Itse prosessi ei ole välttämätön tai olennainen osa peliä, vaan tieto siitä missä järjestyksessä askeleet on otettava ja itse luottamus siihen, että niiden läpivienti onnistuu.

Myynti on rakentamisen kaltaista, eli jokainen vaihe toimii seuraavan vaiheen rakennusalustana.

Lou Imbriano, Winning the customer -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.