Siirry pääsisältöön

Parempi itsetunto


Jokaisessa lapsessa asuu pieni taiteilija. Ongelmanamme vain on se, että miten taiteilija säilyy, vaikka me kasvamme isommiksi. ~ Picasso

Artists At Work

“Hetkenä päästä he tietävät.” – kuolematon lausahdus pieneltä tytöltä, joka piirsi Jumalaa ja hänen opettajansa kertoi hänelle, että kukaan ei tiedä miltä Jumala näyttää.Miten Voisin Rakentaa Paremman Itsetunnon? 

Jostain syystä itsetunto on katoava luonnonvara. Vain muutamat meistä uskovat siihen, että meille on annettu lupa menestymiseen. Tämän sijasta me odottelemme. “Kunpa minulla olisi parempia liidejä, tekisin parempia kauppoja.” “Jos joku löytäisi blogini ja huomaisi, kuinka hyvä kirjoittaja olen, saisin julkaisusopimuksen.” “En voi lopettaa töitäni. Mistä sitten saisin elantoni?”

Itseluottamus on Supervoimasi

Jokaikisen kerran, kun olen maistanut menestystä elämässäni, se on ollut kovan työn, hyvän onnen ja itseluottamukseni ansiota. En ole luottavainen kaikessa siinä mitä teen. Olen kuitenkin riittävän luottavainen useammilla elämäni alueilla, jotta toisinaan palikat loksahtavat paikoilleen ja koen hetkellistä onnistumista. Sinä hetkenä, kun uskot itseesi, tapahtuu ihmeellisiä asioita. Silloin kun annat itsellesi oikeuden ja luvan saavuttaa asioita, asiat järjestyvät odotustesi mukaisesti.

Tämä ei luonnollisesti tapahdu välittömästi. Eikä riitä, että sinä vain “tunnet” ja kaikki tapahtuu itsestään. Aivan kuten kaikki muukin elämässämme, tähänkin on resepti, jota voimme seurata. Latte ei ole vain kahvia ja kermaa, vaikka molemmat ovatkin siinä mukana. Aivan samalla tavoin, rakentaaksesi itseluottamustasi, sinun on opeteltava lentämään
27.9. Finding The Superpower Of Flight - Miten Annat Itsellesi Luvan, Rakennat Brändiäsi, ja Elät Unelmaasi - WebJam Chris Broganin ja Anthony Iannarinon seurassa.
Ja, jotta sinulla on mahdollisimman turvallinen olo tästä sessiosta, jollet ole tyytyväinen, palautamme kaikki rahasi. Toivottavasti näemme!

~ How Can I Build My Self-Confidence, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.