Siirry pääsisältöön

Vapauta supersankarisi

Jos olet yksi niistä ihmisistä, joista tuntuu siltä, että et ole juuri siellä ja niissä hommissa, joissa sinun pitäisi olla, tunnet olevasi hieman jumissa, tai jos sinulla on hankaluuksia elää juuri sellaista elämää, jota haluaisit oikeasti elää ja tehdä sellaisia hommia, joissa tuntisit olevasi osa isompaa tarinaa, silloin S. Anthony Iannarino ja minä kutsumme sinut erityiseen webjam-tapahtumaamme nimeltään Finding The Superpower of Flight torstaina syyskuun 27. päivä 8PM ET (nauhoitamme tämän, jos kellonaika on ongelma).

Superheroes

OSTA OSTA, MYYMI MYY

Keskustelemme luvasta, rohkeudesta, ja polusta, joka johtaa sinut "Olen jo kokeillut tuota ja se ei johtanut mihinkään." Tämä ei ole mitään lämmintä ilmaa ja hengenkohotusta, eikä ilmaista (97$ edestä elämyksiä). Mutta se mitä meillä on varattuna sinulle on kyllä huomattavasti arvokkaampaa, kuin tämä.

Emme pelkästään nauhoita tätä tapahtumaa vaan tallennamme lisäksi erillisen ääniohjelman, jota voit kuunnella myöhemmin kannusteena, jonka lisäksi annamme sinulle työkirjan, jonka avulla hallitset omaa saavuttamisen prosessiasi, joka auttaa sinua omien tavoitteidesi saavuttamisessa.

Jos tavoitteidesi ja unelmiesi saavuttaminen ja itsesi asettaminen sellaiseen mielentilaan, että voit tehdä asioita, jotka haastavat sinut, silloin sinä kuulut webjamimme kohderyhmään. Klikkaa TÄSTÄ LINKISTÄ lukeaksesi lisäinfoa tilaisuudestamme.

Ja jollet olet metsällä juuri nyt, tai et tykkää tämänkaltaisista jutuista? Ei ongelmia. Unohda koko juttu. Tulevaisuudessa ajatuksenani on tarjota sinulle paljon muutakin. Tämä on vain yksi juttu. Kaikesta huolimatta, olisi kiva nähdä sinut osallistumassa. Minä itse tarvitsen kaiken mahdollisen avun, ja se vaatii myös sitä, että sinä vapautat oman sisäisen supersankarisi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.