Siirry pääsisältöön

Etsitkö ovea?

Avaa se ja löydäUseimmat meistä kuluttavat suurimman osan ajastaan puhuen, valittaen tai ollen suuttuneena elämämme suljetuille oville, emme näe avoimia ovia. Les Brown, legendaarinen ihmisen potentiaalin asiantuntija kertoo, että kokeilumme ja pettymyksemme voivat viedä meidät löytämisen ja suuruuden oville.

Tässä hänen tiivis ohjeensa:


1. Ole kiitollinen 

On helppoa ajatella niitä asioita, joita sinulta puuttuu ja olla välittämättä niistä asioista, joita sinulla jo on.
Kun kehität kiitollisuuden asennettasi rupeat katsomaan asioita positiivisemmassa valossa ja pyrit automaattisesti tekemään töitä sen eteen, että asioita tapahtuu. Periksiantaminen ei ole sinulle vaihtoehto, jota voit kestää.

2. Ole ajattelevainen 

Kun asiat menevät metsikköön, älä mene mukana. Kun katsot itseäsi sinun pitää käyttää tahtoasi, laitat itsesi kotiarestiin, pidät tauon ja tutkit sisintäsi. Jatka tyhjentämällä pääsi ja anna itsellesi lupa hyväksyä nykyisten tapahtumien todellisuutesi. Käännä sivua ja ala tehdä töitä sen eteen mihin haluat seuraavaksi päätyä.

3. Ole aktiivinen

Matt Jones, yksi luennoitsijoistani, kirjoitti kirjan, jonka viestinä oli: Jos käyt läpi helvettiäsi, älä lopeta. Jatka eteenpäin. Aloita pienin askelin ja rakenna niiden päälle. Kun et ole aktiivinen, etkä pidä elämästäsi, sinulla on taipumusta huolehtia ja surra enemmän haitaksesi kuin hyödyksesi haitallisten tunteiden takia.

On erittäin tärkeätä, että alat liikkua ja tehdä töitä ja asioita, jotka luovat sinulle lisää liikkumatilaa, myös ajatuksissasi. Mitä aktiivisempi olet sen vähemmän sinulla on vaarana masentua, tulla vihaiseksi tai pelon jähmettämäksi.

4. Ole kontaktissa

Useasti ihmiset epäonnistuvat, koska he eivät näe kokokuvaa, jossa he itse ovat mukana. He luulevat, että heillä ei ole ulospääsyteitä. Nämä ihmiset, jotka eivät ole kontaktissa muiden kanssa tuntevat itsensä eristetyiksi ja epätoivoisiksi. Muiden ihmisten kanssa kanssakäyminen tuottaa monia hyötyjä ja se auttaa meitä löytämään uusia polkuja ja ideoita tutkittavaksemme.

5. Ole kärsivällinen 

Älä odota pikavoittoja. Asennoidu jatkuvasti mielessäsi siten, että asiat muuttuvat paremmiksi, vaikka et juuri nyt näkisikään mitään valoa tunnelin päässä. Me elämme mikroaaltomaailmassa, jossa haluamme välittömiä tuloksia. Tämä ei ole totta. Kärsivällisyys ja odottamisen ilo yhdessä luottamuksen kanssa auttavat sinua tekemään töitä tavoitteidesi ja unelmiesi saavuttamiseksi...Les Brown: Look for the Open Door,  Success Magazine ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.