Siirry pääsisältöön

Kolmen kirjan dieetti #3bd

Juttelin tässä yhtenä päivänä Jacqin kanssa siitä, että ihmiset eivät tee riittävästi töitä sen suhteen, että he ottaisivat kirjoista oppimiaan asioita myös käyttöönsä, koska meillä on tämä tapamme “hoitaa hommia.” Aina kun saamme jonkin kirjamme luettua siirrymme seuraavaan kirjaan, aivan kuten suorittaisimme jotain tehtävää.

Bookshelf 1

Luemme, etsimme jotain idean pätkää, uutta juttua, mutta emme silti istu koskaan alas miettimään sitä. Emme tee töitä ottaaksemme jotain uutta käyttöömme. Tavoitteeni on muuttaa tämä tapa, itsessäni, ja sinä olet enemmän kuin tervetullut liittymään seikkailuuni.

JULKISTAN KOLMEN KIRJAN DIETTINI


Tässä on säännöt:

  • Valitse 3 kirjaa, jotka luet 1.11.2012 - 1.11.2013 välisenä aikana.
  • Juuri niin. Kolme kirjaa.
  • Sitoudu kolmen kirjan diettiin( #3bd Hashtag-kielellä)
  • Lue näitä samoja kirjoja koko vuoden ajan. Uudestaan ja uudestaan. Vähintään kaksi kertaa. Todennäköisesti luet ne useammin.
  • Ota käyttöön se mitä voit.
  • On varmaan järkevää valita kirjoja, jotka liittyvät useammalle elämäsi alueelle.
  • Sinun on päätettävä kirjasi marraskuun 1. päivään mennessä, jonka jälkeen sinulla on VAIN YKSI VIIKKO aikaa vaihtaa YKSI KIRJA joksikin toiseksi, jonka jälkeen valintasi on lukittu.
  • Jos haluat, voit twiitata linkkejä kokemuksiisi #3BD hashtagillä ja me seuraamme näitä etsimällä #3BD (tämä on aktiivinen hakulinkki).
  • Opiskelijoilla on lupa lukea enemmän kuin 3 kirjaa, mutta VAIN kouluun liittyen.


MIKSI TÄLLÄINEN HOMMA?

Oma syyni on yrittää tätä, koska haluan nähdä kuinka syvälle pääsen toimissani ja kokemuksissani vain kertaamalla näitä kolmea kirjaa uudestaan ja uudestaan. Haluan nähdä, jos voin ottaa käyttööni näitä juttuja, joita olen syvällisemmin opetellut, jotta niillä on merkitystä myös elämässäni. Haluan valintojeni vaikuttavan elämääni ja menestymiseeni.

Ajatuksenani on, että riittävän moni ihminen (ja minä) seikkailee kirjasta kirjaan ilman, että he omaksuvat niistä mitään. Minä aion muuttaa elämäni, jonka kautta toivottavasti opin samalla arvostamaan sitä mitä minulla jo on enemmän. Olen laittanut aikajänteeksi yhden vuoden, jotta tämä homma iskostuu päähäni.

MITKÄ 3 KIRJAA SINUN PITÄISI VALITA?

Tämä on erittäin henkilökohtainen valinta. Oma valintani on ottaa kolme kirjaa elämäni eri osa-alueille: keho, henkinen puoli ja bisnekset. Minun oli vaikkea päättää mitä osa-alueita valita, koska minusta tuntuu, että ehkäpä fiktio olisi kiinnostavaa, uudelleen ja uudelleen läpi koko vuoden. Mutta lopulta, koska teen niinkin radikaalin päätöksen, kuin #3BD, minun kannattanee kuitenkin tehdä tästä mahdollisimman palkitsevaa menestystäni ajatellen.

Tässä ovat minun kirjani, jotka ovat, niinkuin sanoin, henkilökohtaisia valintoja. (Kaikki linkit ovat Amazonin kumppanilinkkejä):

Start Where You Are: A Guide to Compassionate Living (Shambhala Library) – Henkisyyteeni. Olen Pema Chodronin suuri fani.

You Are Your Own Gym: The Bible of Bodyweight Exercises – Sitoutumiseni kuntoiluun. Teen muitakin juttuja, mutta tämä on jotain sellaista, jota haluan tehdä läpi ensi vuoden.

Ja lopuksi bisness-kirjani, josta en ole vielä aivan sataprosenttisen varma. Haluaisin, jotain sellaista, johon voisin todella uppoutua. (Ei, ei todellakaan mikään omista kirjoistani - se olisi taunoa). En vain osaa päättää. Tämänhetkinen valintani on tämä kirja:

The Little Book of Talent: 52 Vinkkiä Taitojesi Parantamiseen - koska tämä mitä todennäköisimmin auttaa minua monilla elämäni osa-alueilla, mukaanlukien liiketoimintani. Tämä on silti vähän “murusia” tyyppinen kirja, eli ei kovin lihaksikas.

(Ja en pyydä sinulta mitään suosituksia, että lukisin sinun kirjasi. Olen varma, että se on loistava.)

Olen itse siis tässä vaiheessa.

ENTÄ SINÄ, OLETKO MESSISSÄ?

Pystytkö sitoutumaan siihen, että luet vain kolmea kirjaa koko vuoden ajan? Mitä mietit? Mitä kirjoja valitsisit? Jaa ehdokkaasi Twitterissä #3BD hashtagillä varustettuna.

~ The Three Book Diet, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.