Siirry pääsisältöön

Haluatko huippumyyjäksi?

Huippumyyjät rakentuvat yksinkertaisista rakennuspalikoista. Kaikki nämä rakentamiseen tarvittavat aineosat löytyvät kaikkien meidän ulottuvilla.

Useimmat meistä eivät kuitenkaan käytä näitä palikoita hyödykseen pelkästä laiskuudesta johtuen.

Decision Time

Huippumyyjän tärkein ominaisuus on asenne. Oikea asenne vaikuttaa kaikkeen tekemiseemme positiivisesti. Kaikkein parhaimmiltakin myyjiltä löytyy taustalta samoja asioita.

Oman työn arvostaminen ja toisaalta halu onnistumiseen, kaupan ja tulosten tekemiseen rakentuvat lähtökohtaisesti oikean asenteen varaan.

Jos tavoitteena on rakentaa itsestään mahdollisimman hyvä myyjä, jollei jopa huippumyyjä, niin asenne ja halu vievät useasti yli puolivälin tässä hommassa. Joku voi tietysti todeta, että tämän kaivaminen esille itsestään on vaikeata.

Pohjimmiltaan kuitenkin sekä asenne että halu ovat molemmat vain yhden päätöksen päässä. Jos päätät muuttaa asennettasi, muuttaa ajatuksiasi, voit muuttaa myös tekemistäsi, ja siten myös halujasi.

Saatko kiinni? Vaikeata? Haluaisitko huippumyyjäksi?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.