Siirry pääsisältöön

Mitä myyt ja kuka on asiakkaasi?

Coy By Design
Zig Ziglar, joka on tunnettu myynnin ja henkilökohtaisen kasvun ja kehittämisen asiantuntija kertoo, että hän on tavannut paljon yrittäjiä, jotka uskovat, että he voivat menestyä ilman, että heillä aitoja myyntitaitoja.

“Olen varma, että tuolla ulkona on niitäkin, joilla on niin innovatiivinen tuote, että he saavuttavat sellaisen menestymisen, joka ei ole mahdollista meidän villeissä unelmissakaan. Kysyn silti, mitähän he olisivat voineet saavuttaa, sen tajuttuaan miten he voivat aidosti auttaa ihmisiä saamaan sen mitä nämä ihmiset oikeasti haluavat ja tarvitsevat?”

Jos haluat päästä myynnin mestariluokkaan, seuraa Zig Ziglarin ohjeita:

“Myynti on sitä mitä teet ihmisten vuoksi, ei ihmisille. Prospektoinnista, eli asiakkaiden etsimisestä, tulee toinen luontosi silloin, kun pystyt toistamaan tämän lainaukseni käytännössä: ‘Saat elämältä kaiken haluamasi, jos autat riittävän montaa ihmistä saamaan sen mitä he haluavat.

“Kun olet aidon kiinnostunut toisista ihmisistä, opit sen mitä he haluavat ja sen jos heillä on tarvetta sinun tuotteellesi.”

“Rehellisyys ja luotettavuus on kaikkein tärkeimpiä yrittäjän ominaisuuksia. Äitini sanoi aina, ‘Poikani, jos miehen sanaan ei voi luottaa, ei hän lopulta ole luotettava.”

“Kuuntelu on niitä perustaitoja, joita useimmiten aliarvioidaan. Jos vain keskityt kiireissäsi miettimään sitä mitä aiot seuraavaksi sanoa, etkä kuule sitä mitä mahdollinen asiakkaasi sanoo, voit menettää ainoan mahdollisuutesi heidän tarpeidensa havaitsemiseen. Jollet tiedä heidän odotuksiaan, et voi täyttää heidän tarvettakaan. Hidasta, rauhoitu, keskity, ja ole aidosti läsnä.”

“Kaiki asiakkaidesi kanssa käymät keskustelusi ovat äärimmäisen tärkeitä.”

Seuraa muutamia tärkeitä myynnin ohjenuoria: “Pyri selittämään helposti se mitä myyt ja kuka on asiakkaasi. Usko siihen mitä myyt. Myyt enemmän ihmisille, jotka pitävät sinusta. Ihmiset pitävät sinusta, jos olet kiinnostunut heistä itsestään.”

Osta Zig Ziglarin uusi kirja, Born to Win SUCCESS-kaupasta.

Master Your Sales Technique, Seeds of SUCCESS, Darren Hardy ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.