Siirry pääsisältöön

Mihin kuria tarvitaan?

Kurinalaisuus on olennainen osa menestysken tavoittelua ja erityisesti myyntimenestyksen saavuttamista, sillä tehtyjen suunnitelmien toteuttaminen vaatii juuri itsekuria.

spectacle de danse

Myyntisuunnitelmaa on noudatettava myös silloin kun se ei tunnu hauskalta, se ei huvita, tai mistä tahansa muusta kuviteltavasta syystä.

Suunnitelman vahvuus on sen sisältämissä tehtävissä, eli niiden avulla ja ansiosta tavoitteiden saavuttaminen on mahdollista vaikka kuinka laiskottaisi.

Kurinalainen tekeminen ja itsekuri ovat menestyksen perusedellytyksiä. Olipa kyseessä mikä tahansa asetettujen tavoitteiden tavoittelu, kuri määrittää sen kuka menestyy ja kuka ei. Sinäkö?

Lou Imbriano, Winning the customer -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.