Siirry pääsisältöön

Mihin kuria tarvitaan?

Kurinalaisuus on olennainen osa menestysken tavoittelua ja erityisesti myyntimenestyksen saavuttamista, sillä tehtyjen suunnitelmien toteuttaminen vaatii juuri itsekuria.

spectacle de danse

Myyntisuunnitelmaa on noudatettava myös silloin kun se ei tunnu hauskalta, se ei huvita, tai mistä tahansa muusta kuviteltavasta syystä.

Suunnitelman vahvuus on sen sisältämissä tehtävissä, eli niiden avulla ja ansiosta tavoitteiden saavuttaminen on mahdollista vaikka kuinka laiskottaisi.

Kurinalainen tekeminen ja itsekuri ovat menestyksen perusedellytyksiä. Olipa kyseessä mikä tahansa asetettujen tavoitteiden tavoittelu, kuri määrittää sen kuka menestyy ja kuka ei. Sinäkö?

Lou Imbriano, Winning the customer -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.