Siirry pääsisältöön

Et voi lentää maata pitkin!

Loistavaa viikon alkua! Otapa kuppi kumaa, kahvia tai teetä eteesi, ja aloitetaan. Pyydän sinulta yhtä juttua hieman myöhemmin.

Flight to Grand Canyon

Rob Hatch tietää Rohkeudesta
Viime viikolla Robilla oli syntymäpäivät. Jos et onnitellut häntä, tipautapa twiittiä @robhatch ja onnittele häntä jollakin tavalla. Anna mennä vain. Odottelen sen aikaa.

Rob on rohkea. Hän oli aiemmin eräässä hyväntekeväisyysjärjestössä toimitusjohtajana auttaen erilaisia lapsia parempaan elämään. Yhtenä päivänä ryöstin tämän maailman häneltä. Pyysin hänet pizzalle perheeni kanssa ja kysyin, josko hän oli tyytyväinen roolissaan. Keskustelimme aiheesta paljon (ei niin paljoa, kuin kuvittelet) ja suostuttelin hänet lopettamaan hommansa hyväntekijänä ja liittymään hieman kapitalistisempiin joukkoihini.

Tie ei ole, eikä tule koskaan olemaankaan helppo. Robilla on haastava homma: hänen on tehtävä totta minun hulluista visioistani. Hän oli todella rohkea - on rohkea - ja tarttui tilaisuuteen.

Tämän päivän oppituntimme?

ET VOI LENTÄÄ MAATA PITKIN

Vanhempani ovat rohkeita. He jättivät juuri kotinsa, tukiverkkonsa, ja perheensä ja matkasivat toiselle puolelle maata, Las Vegasiin jos ollaan tarkkoja. Kaikki tässä seikkailussa on heille uutta, paitsi he itse toisillensa. Vanhempani eivät ole koskaan ottaneet isoja riskejä elämässään, joten tämä oli ensimmäinen. Kodin pakkaaminen ja tuhansien kilometrien päähän muuttaminen vaatii rohkeutta, olipa tilanne mikä tahansa. Kaikki on uutta ja tuntematonta, vai mitä luulet?

Otin kaksi henkilökohtaista esimerkkiä avukseni, mutta toivon, että samalla kun me juttelemme näistä, sinä ajattelet omaa rohkeuttasi. Toivon, että ajattelet joitakin omia hetkiä elämässäsi. Jonka lisäksi toivon, että voisit myös hetken ajatella sellaisia hetkiä, jolloin sinulla ei ollut mahdollista olla rohkea. Minulla itsellänikin on ollut tällaisia hetkiä, tuhansittain. Olen varma, että sinullakin on ollut vähintään muutama.

Elämässä eteemme tulee monia mahdollisuuksia, joihin emme kuitenkaan lopulta tartu. Itse ohitin ensimmäisen .com -buumin täysin. Miksikö? Koska tiesin, että trendi ei tule kantamaan pitkälle. Mutta olisin tietysti ehtinyt pitämään paljon hauskaa ja saanut uusia kokemuksia. Ohitin buumin, koska minulla oli säännöllinen duuni. (En tee tätä virhettä toistamiseen).

Tiedän silti yhden jutun, et voi olla vain puoliksi rohkea. Et voi lentää maata pitkin. Sinun täytyy muuttaa puheesi "pitäisi", "sitten kun", tai "aion" sellaiseksi, että oikeasti teet asioille jotain. Lopultakin.

Sinun on päästävä yli oman päättämättömyytesi, tavalla tai toisella. Tämä pitää sinua paikoillaan pidempään, kuin yksikään rakastettusi. Tämä kietoo sinut kamppailuun, jossa voit vain hävitä ja hävittää oman tahtosi. Tämä on ikiomaa kryptoniittiäsi, joka estää sinua lentämästä.

ROHKEUS ON SISÄÄNRAKENNETTU RESEPTIMME

Haluatko tulla hieman rohkeammaksi? Paljon rohkeammaksi?

Tässä se mitä voit heti tehdä.

Ainekset:

  • Irtaudu. Opettele tekemään töitä omien mielipiteidesi pohjalta, sen sijaan, että tekisit juttujasi sen pohjalta miten muut niistä ajattelevat ja puhuvat.
  • Unohda kritiikki ja kehut. Tee töitä omilla mittareillasi.
  • Poista tekosyysi ja unohda oikeutuksesi. Nämä musertavat sinut. Mitä vähemmän luot tekosyitä onnistumisillesi ja epäonnistumisillesi, sitä parempi sinusta tulee. 
  • Mitä karkeampi olet sellaisia hommiasi kohtaan, jotka estävät sinua saavuttamasta tavoitteitasi, sitä todennäköisemmin hyväksyt itsesi ja onnistut sellaisena kuin olet. Ole lempeä ja ystävällinen itsellesi, ja silti rehellinen tilanteellesi.
  • Harjoittele pieniä onnistumisia joka päivä. Kestävyyden taikuri David Blaine järjestää pieniä juhlia joka päivä, joiden avulla hän venyttää omia kykyjään joka päivä, samalla todistaen itselleen kerta toisensa jälkeen, että hän voi vielä venyttää rajojaan. (Luin tästä Roy Baumeisterin Willpowerista (kumppanilinkki).) 
  • Harjoittele pieniä voittoja. Mitä enemmän laitat pieniä onnistumisia rohkeutesi piikkiin (kuten sisäisen kriitikkosi hiljentäminen tai Klout-pisteiden tarkistelun välttely, tai mitä vaan) sitä enemmän rohkeutesi saa voimaa kasvaa.
  • Ota Satunnaisesti (järkeviä) riskejä. Yksi taru itseeni liittyen: "Chris lopetti päivätyönsä, jotta hän voi tehdä pelkästään omia juttujaan." Valetta. Tämä ei ole totta. Tieni kulki päivätöistä kumppaniksi, ja kumppanista yrittäjäksi, jolla on muutamia yrityksiä. Olen aina saanut kuukausipalkkaa. Älä sinäkään koskaan vaaranna omaa perusturvaasi rohkeutesi testaamiseksi. Voit kyseenalaistaa omat uskomuksesi usein, mutta älä kyseenalaista kaikkea ympärilläsi.

ROHKEUS ON OLENNAINEN LIIKETOIMINNAN OSA-ALUE

Termiä "yrittäjä" on viime aikoina heitelty sinne tänne, mutta se on silti sellaisen henkilön titteli, joka hyväksyy kohtuulisesti epävarmuutta tulevan ansaintansa suhteen. Tämän ajattelumallin taustalla on rohkeus. Rohkeus ei tarkoita, että sinun täytyy menestyä jatkuvasti, mutta se tarkoittaa sitä, että sinun on noustava ja lennettävä.

Vuonna 1998 aloitin bloggaamisen, ja minulla ei ollut oikeastaan mitään tietoa siitä miten homma toimii. Vuonna 2005 aloitin ensimmäisen podcastini ilman tietoa siitä miten homma hoidetaan. Vuonna 2006 olin mukana perustamassa erästä tapahtumaa, jolla ei ollut mitään taustaa. 2009 käynnistin ensimmäisen oman yritykseni, eikä minulla todellakaan ollut havaintoa, miten tämäkin homma hoidetaan. Samana vuonna julkaisin ensimmäisen kirjani (Julien Smithin kanssa) ja päädyin New York Timesin bestseller-listalle ilman minkäänlaista käsitystä koko kirjailijahommasta. Olen ottanut tietoisia riskejä. Mikään näistä edellämainituista ei perustunut kokemukseen tai tietoon. Kukaan ei taputtanut minun olkapäätäni, jotta unelmistani olisi tullut yht'äkkiä yhtään helpommalla totta.

Opettele lentämään, ja elämästäsi tulee ihmeellisempää. Kokeile maanpinnalla lentämistä ja saat kyllä aikaiseksi paljon liikettä, mutta nostat myös pölyä, jota emme tietysti näe, sillä kurkotamme korkeimpien rakennusten kattojen ylitse nähdäksemme sinut, me odotamme.

TÄRKEÄ PYYNTÖNI

Tänään. Juuri nyt. On vain muutama päivä jäljellä seuraavan kirjani, The Impact Equation julkaisuun. Kirja kertoo siitä miten saat ideasi ymmärrettäväksi, miten rakennat arvokkaan alustan, jonka avulla ideastasi kuulee useampi, ja miten rakennat sellaisten ihmisten verkoston, jotka välittävät, sellaisten, jotka toimivat silloin kun jaat ideoitasi. Tämä on tähän astisesti parasta mihin olemme yhdessä Julien Smithin kanssa pystyneet, parasta mitä olen koskaan kirjoittanut. Olemme itse tyytyväisiä suoritukseemme ja palaute on ollut tähän asti todella kannustavaa.

Pyyntöni. Jos olet joskus halunnut heittää jonkun ideasi pöydälle siihen liittyen mitä jaan tätä kautta, tai muualla, nyt on se hetki.

Jos mietit The Impact Equationin ostamista, olisin todella kiitollinen, jos tilaat sen tänään. Syy on hyvin yksinkertainen: jos ennakkomyynti menee hyvin, useammalla ihmisellä on mahdollisuus nähdä kirjamme. Jos saamme enemmän näkyvyyttä, se tarkoittaa, että voimme auttaa useampia ihmisä rakentamaan omia alustojaan ideoidensa jakamiseen. Ja rehellisesti sanottuna tämä kaikki vahvistaa kirjamme sanomaa, koska pyydän sinua tekemään sitä mitä suosittelen muita tekemään: tuota niin paljon arvoa, kuin mahdollista, ennenkuin pyydät yhteisöltäsi jotain, ja luota suhteidesi laatuun, joita olet matkallasi luonut.

Siinä se. Tämä oli pyyntöni. Jonka jälkeen muuten en pyydä tässä uutiskirjeessä mitään muuta kirjaani liittyvää. Linkitän siihen tietysti aina silloin kun se on tarpeellista, mutta en ole kirjakauppias. Olen business designer, joka auttaa sinua rakentamaan jotain sellaista, jota voit käyttää.

Kiitos ja odotan kovasti seuraavaa kertaamme yhdessä!

--Chris...
Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States (978) 378-0705

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.