Siirry pääsisältöön

Voiko tätä myydä?

Helpoin tapa arvioida oman tai toisen tuotteistuksen tasoa, tai konseptin kypsyyttä, on tehdä muutamia peruskysymyksiä, johin olisi sitten löydettävä mahdollisimman yksinkertaisia vastauksia.

Product shoot

Jokaisen pitäisi pystyä vastaamaan näihin peruskysymyksiin, jos ei ihan kaikkiin, niin ainakin kolmeen neljästä. Tai muuten on vielä aimoannos töitä edessä.

  1. Miksi tuote on olemassa?
  2. Kenelle sitä on tarkoitus myydä?
  3. Mikä tuote on ja miksi se on erinomainen?
  4. Kuinka paljon tuote maksaa ja miten se laskutetaan?

Luonnollisesti nämä kysymykset olisi hyvä esittää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tuotekehitystä. Toisaalta, jos kyseessä on jo olemassa oleva tuote tai palvelu, niin näiden kysymyksien vastaukset tulisi löytyä verkkosivujen etusivulta.

Osaatko itse vastata omien tuotteidesi tai palveluidesi osalta näihin kaikkiin? Yksinkertaisesti? Niin, että myös naapurin rouva tämän ymmärtää?

Kuulisin mielelläni ajatuksiasi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.