Siirry pääsisältöön

Saavutat #2 unelmaasi!

Tämä on eilisen "Saavuta #1 unelmasi!" -jutun toinen osa.

Ole huoleti, saavuttaakseen tavoitteitaan ei todellakaan ole pakko tietää ennakolta kaikkia niitä vaiheita, joita saavuttaminen vaatii. Unelman saavuttamiseen ja onnistumiseen riittää hyvinkin yksinkertaisesti se, että tunnustaa itselleen rehellisesti sen missä on nyt, jonka jälkeen voi maalata itselleen kuvan siitä mihin haluaa päästä.

Dora's Dream


3. askel: Harkitse omaa hyödyllisyyttäsi muille
Kun mietit sitä mikä oma missiosi tai unelmasi on, mieti miten voisit olla hyödyksi toisille. Löydät itsesi yhtäkkiä kiihdyttämässä eteenpäin oikealla polulla, joka vie kohti tavoitteitasi, kun unelmissasi on tämä elementti. Kaikki meistä haluavat olla osana jotain suurempaa, joka saa aikaan jotain, joka muuttaa jotain.

4. askel: Määrittele tavoitteet ja välietapit unelmiesi pohjalta
Kun tiedät mitä haluat, sinun täytyy purkaa jokainen asia mitattaviksi etapeiksi. Mitattavuudella tarkoitetaan oikeasti mitattavuutta joko ajassa tai määrässä, kuinka paljon ja koska. Jos esimerkiksi asetat tavoitteiksesi painon pudottamisen, tavoitteen määrittäminen pelkän painon pudotushalun avulla ei riitä, ole konkreettisempi. Venytä omia rajojasi ja määritä päivämäärä ja tavoite, esimerkiksi, "10 kiloa Äitienpäivään mennessä, 10 tuhatta euroa hyväntekeväisyyteen Jouluaattoon mennessä".

5. askel: Merkitse muistiisi
Kirjoita tavoitteesi ylös mahdollisimman yksityiskohtaisina ja lue listasi lävitse joka päivä. Jotkut tavoitteesi voivat olla pienempien tavoitteiden listauksia, jotka yhdessä muodostavat isomman tavoitteen, tai isompia sellaisenaan. Mielikuvaharjoittelusta on hyötyä tavoitteiden tavoittelussa. Sulje silmät ja keskity jokaiseen listaamaasi tavoitteeseen, vaikka tavoite olisi kuinka pieni. Kysy itseltäsi, "Minkä yhden asian voisin tehdä tänään päästäkseni lähemmäs tavoitettani?" Kirjoita vastauksesi paperille ja tee se!

Sen minkä näemme, me unohdamme, sen minkä teemme, sen muistamme. Kirjoita tavoitteet paperille!

Oletko koskaan kokeillut? Mitä tapahtui, mihin tämä johti? Kommentoi, kiitos:)

Today's brilliance: Jack Canfield, Inspire Me Today -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.