Siirry pääsisältöön

Menestyjän ominaisuudet

Määränpäähän saapuessa, kaiken kovan työn ja keskittymisen jälkeen on hyvä vielä varmistua, että lopputuote on kohdallaan ja realisoituna odotusten mukaisesti.

storm trooper and luke skywalker Menestyvä myyjä varmistaa lopputuloksen laadun ja ylittää asiakkaan odotukset, ei vain kerran vaan koko ajan.

Menestyjän erottaa muista se, että asetetut tavoitteet saavutetaan. Huippumenestyjä ylittää aina asetetut tavoitteet.

Suunta, intohimo, kurinalaisuus, päättäväisyys ja päämäärätietoisuus yhdistävät kaikkia huippuja alasta riippumatta.

Näiden avulla on mahdollista säilyttää menestymiseen vaadittavan tekemisen ja toiminnan taso kaikkina aikoina.

Lou Imbriano, Winning the customer -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.