Siirry pääsisältöön

Eroon ei-toivotuista LinkedIn-taidoista

LinkedIn-verkoston uusi Endorse Skills & Expertise -toiminto on aiheuttanut hienoista närää, erityisesti sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka ovat tarkkoja omasta profiilistaan. Hyvään profiiliin liittyy luonnollisesti olennaisena osana osaaminen ja taidot, joita profiilissa on näkyvillä. Osa ihmisistä on myös tarkkana sen suhteen kenen suosituksia profiilissa muille näytetään.Oma näkemykseni ja kokemukseni tästä toiminnosta on pelkästään positiivinen, mutta tässä yksinkertainen ohje siihen, miten "ei-toivotuista-suosituksista" ja "ei-toivotuista-suosittelijoista" pääsee eroon.

Eroon ei-toivotuista taidoista

Kirjaudu sisään LinkedIn-tilillesi. Klikkaa itsesi profiiliisi valitsemalla ylävalikosta Profile > Edit Profile. Selaa profiiliasi Skills & Expertise -kohtaan. Jos haluat poistaa jotain taitoja, klikkaa Edit.


 Klikkaa poistettavien taitojen kohdalta rastia ja klikkaa Save changes.


Eroon ei-toivotuista suosittelijoista

Nyt kun olet päässyt siihen tilanteeseen, että taidot ovat kohdallaan, sinua voi vielä häiritä se, jos suosittelijoiden joukossa on sellaisia ihmisiä, joita et halua liittää itseesi näkyvästi. Ehkäpä osa suosittelijoistasi on suositellut sinua ilman varsinaista tietoa taidoistasi, vain koska taitojen suosittelu on niin helppoa ja haluat päästä heistä siksi eroon.

Tässä pikaohjetta sille miten homma hoidetaan. Huomaa kuitenkin se, että kerran poistettua suosittelua ei saa palautettua. Klikkaa Skills & Expertise -listasta sen taidon, josta haluat poistaa suositteluita/suosittelijoita, oikealta puolelta pikku nuolta.


Selaa listaa sen henkilön kohdalle, jonka suosittelun haluat poistaa, ja klikkaa Hide endorsement.Siinä se. Ratkaiseeko ongelman?

Lakkauta suosittelusähköpostit

Viimeinen tähän liittyvä juttu tällä kertaa on suosituksiin liittyvien sähköpostiviestien lakkauttaminen. Tämä on aika helppoa, joskaan ei ihan yksinkertaista:)

Klikkaa itsesi käyttäjätilin asetuksiin klikkaamalla Omaa Nimeäsi ja Settings-vaihtoehtoa oikeasta ylävalikosta. Klikkaa Email preferences ja Set frequency of emails.


Selaa avautuvan listan loppuosaan Endorsements-kohtaan ja klikkaa pudotusvalikosta No Email ja klikkaa Save changes. Ei enää suositteluviestejä sähköpostiisi.

Unohdinko jotain? Entä mitä mieltä olet suosituksista yleensä? Kerro ihmeessä mitä mietit. Ja jos luulet, että tästä ohjeesta on apua jollekin kaverillesi, lähetä juttu tai linkki eteenpäin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.