Siirry pääsisältöön

Nyt on sinun hetkesi

Moi! Me kaikki voimme myöntää, että meillä on ongelmia time:n kanssa. Eli Suomalaisittain "ajan" kanssa. Joten otapa kahvisi tai teesi valmiiksi ja jutellaan hetki. Tänään muuten oma teeni on veriappelsiinin väristä luomu pu'ehria David's Tea -kaupasta. (ei ole sponsorini, eikä kumppanini - satun vain tykkäämään heistä)
Kaverimme Suomessa, Pasi, kääntää kaikki nämä uutiskirjeet ja osan blogiviesteistäni Suomalaiselle yleisölleen. Tänään säästin häneltä yhden sanan. :)
Haluan kertoa sinulle pienen tarinan. Poikani, joka on kuusivuotias, kärsii jostakin sellaisesta jutusta, joka aiheuttaa hänelle kipua. Yritin selittää hänelle, että kipu, jota hän tuntee kestää vain hetken, kun tajusin, että hänellä ei oikeastaan vielä ole älykkyyttä ajan kulun ymmärtämiseen, vain alkukantainen tuntemus sille. Samalla kun yritin selittää hänelle ajan kulua, opin myös itse ymmärtämään sekä itseäni että sinua paremmin.


TARVITSEMME KAKSI MIELTÄ

Alkukantainen ajan käsite on nyt. Jos sinulla olisi alkukantainen rannekello, joka näyttäisi silloista ajan kulua, siinä olisi "Koska voit syödä koko pussillisen sipsejä yhdeltä istumalta (ja tarkoitan sitä yksi-koko-sopii-kaikille-kokoa), eläisit alkukantaista aikaa.

Eläessämme nyt-hetkessä meidän on vaikeampaa toimia suurempien tavoitteidemme parhaaksi. Nyt on meille nyt. Se on meille helposti ymmärrettävää, koska se on nyt. Älykäs aika on hieman pidempikestoinen näkökulma. Tavoitteemme koostuvat useimmiten tuhansista nyt-hetkistä.

Meidän täytyy ymmärtää miten nämä kaksi aikakäsitystä voisivat toimia yhdessä. Pointtini on siinä, että sinä tiedät alkuajasta kaiken sen mitä täytyy tietää, siis tästä hetkestä. Meidän täytyy harjoitella älykkäämmän aikasi venyttämistä.

KYSE ON MUISTUKSISTA

Tässä on pari nopeata ajatusta ja muistutusta:
  • Kolmen sipsin maku on aivan sama kuin 200 sipsin, ja vain yksi näistä riittää siihen, että sinun on ostettava uudet farkut. Miten voit arvostaa muistikuvaasi ja makua, mutta lopettaa välittömästi toimintasi?
  • Työpaikan menettäminen ei ole koskaan hauskaa, mutta onko se lopullista? Kuinka pitkään sinun täytyy surra, ennen kuin rupeat hommiin, ja etsit polkuasi?
  • Kun joku loukkaa tai häiritsee sinua, kyse on lyhyestä hetkestä ajassamme. Se kuinka pitkään SINÄ käyt lävitse tätä muistoasi, on oma valintasi.
  • Päiväsi täyttäminen pienillä tehtävillä täyttää päiväsi pienillä palkinnoilla. Tärkeä tavoite tarvitsee monta käytännöllistä nyt-hetkeä.
  • On helpompaa purkaa jokin iso juttu pienempiin osiin, kuin aloittaa pienistä jutuista ja toivoa, että niistä tulee jotain isoa.

Kykymme toimia ajan kanssa, ymmärtämyksemme suhteestamme älykkääseen ja alkukantaiseen aikaan on ensiviikon iso tavoite. Aion tehdä töitä sen eteen ja rohkaisen sinuakin miettimään sitä hieman, ja käyttämään siihen ehkä myös aikaasi. Käykö?

Lopuksi, on aika hauskaa kuinka monta kertaa ihmiset kysyvät minulta, "Oletko sinä oikeasti Chris?" Kyllä, se olen minä. Kuka haluaisi vastata satoihin sähköposteihin viikossa, jollen minä itse? Ron, erikoisprojektieni koordinaattori vastaa omiin sähköposteihinsa. Rob, toiminnanjohtajani, vastaa omiinsa. Syy sille miksi lähetän tämän viestini nl@bteam.co -postilaatikon kautta, on siinä, että minun piti päästä eroon chris@chrisbrogan.com -postilaatikostani. Miksikö? Koska haluan vastata SINULLE ennen kaikkia muita mailejani.

Joten tässä me taas olemme. Muista, että jos haluat jakaa tämän eteenpäin, jaa. Voit lainata tätä omissa jutuissasi. Ole kuitenkin hyvä ja linkitä takaisin tänne tai osoitteeseen http://humanbusinessworks.com/newsletter , koska se on kilttiä.

Tässä kaikki. Nähdään ensi viikolla, jollei aiemmin!

--Chris...

Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States (978) 378-0705

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.