Siirry pääsisältöön

Työsi auttaa sinua menestymään

Sanon sinulle mahirap trabaho (tai "kova työ" filippiiniksi) ei ole sitä, mikä on kaikkein monimutkaisinta tai haastavinta. Se on rakaa työtä, sellaista, jossa hiki valuu ilman suosionosoituksia, mutta joka pohjimmiltaan on silti kaikkein tärkeintä.

Work in progress

HOMMAT

Kutsun näitä juttuja "Hommiksi". Määritelmäni sisältää kaiken ajallaan laskututtamisesta menojen ja tulojen tasapainottamiseen, myynnin kylmäsoittoihin ja tiedon analysointiin, jotta tiedän mikä toimii ja mikä ei toimi. Kaikki nämä jutut eivät ole kovinkaan siistejä sisätöitä, tai sellaisia, jotka olisivat niin merkittäviä, että niistä saisi palkintoja ja silti nämä ovat tärkeimpiä juttuja. Nämä ovat Hommia.

KAIKKIEN TYÖT OVAT LUONNOLLISESTI ERILAISIA

Henkilökohtaisessa elämässäni on kaikenlaisia pikkujuttuja, jotka kaipaavat fiksaamista. En koskaan muista maksaa vuokriani ennenkuin saan kiukkuisen kirjeen ja sitä seuraavan ison laskun. Joten tässä tapauksessa, se mitä minun pitäisi tehdä, on yksinkertaisesti automatisoida laskujeni maksaminen. Tämä vaatisi kaiken kaikkiaan 10-15 minuuttia aikaani ja samalla tämä säästäisi rahojani. Tämä on "työtä" minulle.

Yritysmaailmassa minulla on kaikkien kivojen projektieni lisäksi todella paljon ihan oikeitakin töitä. Siitä huolimatta, että minut on suorastaan rakennettu kirjoittamaan tuhansia ja taas tuhansia sanoja, minun on pakko myös hallita ja edistää kolleegoideni ja kumppaneideni projekteja. Minun täytyy muistaa kysyä oikeita kysymyksiä Robilta. Minun täytyy tehdä kaikenlaisia juoksevia juttuja, joita syntyy kun tekee erilaisia töitä asiakkaiden parissa.

Ehkäpä sinun hommasi on uusien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamista? Ehkä hommasi on kaivaa taustamateriaalia blogijuttujasi varten? Kaikilla meistä on omat hommansa, jotka vain ovat meidän hommiamme.

SEN EI TARVITSE OLLA HAUSKAA

Voit luoda itsellesi siistin soittolistan. Voit teeskennellä, että olet kuvaamassa kohtausta elokuvaan. Mutta Hommat eivät oikeastaan ole koskaan kovin hauskoja. Se mikä erottaa menestyksekkäät ihmiset kaikista muista, on sellaistenkin asioiden tekeminen, jotka eivät välttämättä ole kovin hohdokkaita.

Ero syntyy siitä, että opetellaan hyppäämään juhlien jatkojen-jatkojen ylitse, jotta saat uutiskirjeesi kirjoitettua. Se on sen ymmärtämistä, että Epäonnistuminen ei ole koskaan yhtä mielenkiintoista, kuin pallon pitäminen liikkeessä.

Ystäväni. Opettele oikeasti rakastamaan Hommiesi hoitamista. Se saa sinut menestymään. Jos katsot oikein tarkaan kaikkia niitä, joita kadehdit huomaat, että he hoitavat hommansa. He eivät ole ainoastaan kauniita katsoa, vaikka ensinäkemältä näyttävätkin näteiltä. Anna mennä, mieti kaikkia julkkiksia, jotka eivät mielestäsi ansaitse saavuttamaansa menestystä, (sano tämä kovaan ääneen!) ja voin kertoa sinulle, että he ovat hoitaneet Hommansa. Älä epäile tätä hetkeäkään.

Hyppää mukaan. Tämä kaikki vaatii paljon harjoittelua, jotta tästä tulee jatkuvaa, mutta juuri tässä on jatkuvuuden magiikkaa. (Kerron sinulle lisää Töistä ja siitä millaiset systeemit auttavat konettasi hyrräämään...ihan kohta!). Messissä?

--Chris...

P.S. Jos tykkäät tästä sunnuntain uutiskirjeestä, LÄHETÄ TÄMÄ ETEENPÄIN, älä pelkästään tykkää. Tai älä. Tipauta viestiä ja sano moi. :)

Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States (978) 378-0705

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.