Siirry pääsisältöön

Älä vain valmistaudu tähän!

Speech prep for the Impact Equation speech. #impacteq
Fanitan improvisaatiota, eli sellaista näyttelemistä, jossa joku liikuttelee toisten kanssa ideaa edestakaisin näennäisen tyhjältä pöydältä.

En ole kovin hyvä itse improvisoimaan, tosin konsepti on sellainen, että se toimii polttoaineenani. Lavalla ollessani tykkään puhua niistä jutuista, joista tiedän. Seuraan mielelläni tiukkaa käsikirjoitustani. Tämä toimii, ja olen jopa nauttinut viimeaikoina keskimääräistä syvällisemmästä valmistautumisesta.

VALMISTAUTUMINEN VOI OLLA KAUNISTA

Ensinnäkin, monet ihmiset ovat ihmeissään tätä juttua lukiessaan. Eli TIETYSTI sinun on tarkoitus valmistautua!

Anna kun kerron sinulle silti: näen ympärilläni ja tässä maailmassa vähenevässä määrin valmistautumista. Kun kuulen erilaisia kysymyksiä, joita minulta kysytään haastatteluissa, voin välittömästi kertoa kuka on valmistautunut ja kuka ei ole. Voin kertoa eri yritysten välisistä eroista, niistä, joilla on hyvät tietokannat ja tiedot asiakassuhteista ja niistä, joiden yritykset ovat olemassa vain ja ainoastaan tehdäkseen rahaa.

Esimerkkinä voisin käyttää omia puheitani. Rakastan juttujen tuoreutta ja niiden kertomista ensimmäistä kertaa. Ihmiset reagoivat tällaisissa tilanteissa hyvin, olettaen tietysti, että tämä tuoretavarani on heille hyödyllistä. Jollakin tavalla tämä kehittämiseen tähtäävä työskentely, jonka taustalla on vain muutama bulletti tai aiempi konseptini ohjaamassa prosessiani sopii minulle itselleni loistavasti.

Vältän materiaalin antamista yleisölleni, jotta heidän mielensä säilyy avoimena opetuksilleni, ja he oppivat oman näkökulmansa mahdollisimman hyvin, ilman ylimääräisiä ankkureita.

Ammattikoomikot harjoittelevat materiaaliaan kuukausi kuukauden perään ennakolta (jollei jopa vuosia) ennen ensimmäisen helmensä jakamista. Minä? Olen viimevuosina onnistunut luomaan ainutkertaisen esityksen kaikissa tapahtumissa, joihin olen osallistunut, muutamaa yksittäistä poikkeusta lukuunottamatta. Aivan kuten monissa muissa tarinoissa, keskiosa on se, jossa suurimmat asiat tapahtuvat.

Aina on oltava jotain tuoretta ja uutta, mutta myös jotain joka sopii tuleviin töihini. Ja ehkä myös sinun töihisi.

MITEN VOIT VALMISTAUTUA?

Jos koulutat tai valmennat ihmisiä, miten valmistaudut asiakaskohtaamisiin? Mitä teet sen eteen, että kohtaamiset olisivat ainutkertaisia heille? Jos myyt tuotetta, mitä sinun täytyy tehdä, jotta tuote on valmiina asiakasta varten? Miten teet “kotiläksysi” ennen ensimmäistä kauppaasi?

Uusin podcastini lisättiin hetki sitten Stitcher-verkostoon. Sain paluupostissa erittäin persoonallisen tervetulotoivotuksen. Siitä kävi ilmi, että he olivat hoitaneet kotiläksynsä kunnolla, katsoneet, että hommat menivät minun osaltani putkeen, ja he tiesivät kenen kanssa he olivat tekemisissä. Minusta tuntui hyvältä.

Joten kysymykseni kuuluu, mitä sellaista sinä teet, jotta valmistaudut mahdollisuuksiisi. Mitä teet valmistautuaksesi myymään? Liittyykö valmistautumiseesi jotain rituaaleja?

Olen utelias kuulemaan mitä sinun valmistautumisesi pitää sisällä. Valmistaudutko kunnolla? Vähän? Ei yhtään? Miksi?

LOPUKSI

Olen viime päivinä tökkinyt sinua suhteellisen paljon, pahoittelen, että tämä jatkuu vielä hetken. Jos olet miettinyt ostavasi The Impact Equation -kirjani, paras hetki on ostaa se tällä viikolla. Miksikö? Koska se auttaa Julienia ja minua aivan järjettömästi. Olen kiitollinen etukäteen. Harkitse The Impact Equationin ostamista, jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada ideasi alustalle ja arvoverkostojen ulottuville. Ja jos olet jo tilannut kirjasi. Olen kiitollinen. Superkiitollinen! Kiitos! Tämä on viimeinen kerta, kun tästä puhutaan. :)

Nyt. Kerro sinä minulle valmistautumisestasi.

Preparation Is Good Manners, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.