Siirry pääsisältöön

Tee aikeistasi totta

Lautasemme on yleensä liian täynnä erilaisia toiveita ja haaveita, jolloin aikamme ei yksinkertaisesti riitä näiden kaikkien toteuttamiseen.
Fragment of Rachel's wall sized mind-map
Tällöin onnistumisen avaimena on ajatusten, toiminnan ja tekemisen kohdistaminen oikeisiin asioihin, eli fokusointi.Kun valitset tavoitteitasi asetat itsellesi liikkuvia maaleja, joihin et voi koskaan osua, jollet oikeasti yritä. Pysy liikkeessä ja tee aina aikeistasi toimintaa. Älä viivyttele. Se on turhaa.


Kun onnistut yhden tavoitteesi saavuttamisessa seuraavien tavoitteiden saavuttaminen samalla motivaatiolla ja niinkuin isot pojat sanovat, momentilla, on helpompaa.

Kun suunnitelet seuraavia toteutettavia tavoitteitasi mieti tarkkaan, onko kyseinen tavoite juuri sitä mitä haluat seuraavaksi saavuttaa. Jos epäröit vastauksessasi, tai vastaat suoraan ei, unohda kyseinen tavoite ja jatka eteenpäin. Jos vastaat kyllä, nosta tavoitteesi ylöspäin tarkitstuslistallasi.

Tavoitteiden pohjalta voi piirtää oman maalitaulun esimerkiksi ajatuskarttana, jolloin voi samalla havainnollistaa ja visualisoita tavoitteita itselleen helpommin ymmärrettävässä muodossa.

Onko piirtämisestä apua tavoitteidesi havainnollistamisessa? Miten varmistat, että pysyt käryillä tavoitteistasi? Millaiselta tavoitteen saavuttaminen tuntuu?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.