Siirry pääsisältöön

Asiakkasstrategia

Tilanne on kaikissa yrityksissä tällainen: 10% asiakkaistasi, (tai asiakastyypeistä) luovat 90% tuloistasi. MUTTA tämä toinen jäljelle jäävä 90% asiakkaistasi aiheuttaa 100% päänsäryistäsi.

Ratkaisu?
  1. Keskitä 90% ajastasi tähän parempaan 10%:n asiakkaista.
  2. Luo systeemi ja palvelumalli, joilla loppu 90% hoidetaan.
  3. Vaatimus on, että TARKENNAT asiakasryhmääsi.

Jos ymmärrät tämän seuraavan osuuden, olet tienannut itsellesi rahaa pelkästään lukemalla tätä blogia.
  • Avain suurempiin tuottoihin on harvoin siinä, että hankit ENEMMÄN asiakkaita.
  • Avain suurempiin tuottoihin on siinä, että hankit ARVOKKAAMPIA asiakkaita.
  • Sinun tehtäväsi on tunnistaa asiakkaiden joukosta  PARHAAT ASIAKKAASI. 

Joukossa on aina pienempi määrä näitä ideaaliasiakkaita verrattuna kaikkiin asiakkaisiin. YKSI PARAS ASIAKAS voi olla 100 kertaa tavallisen asiakkaan arvoinen.

~ Best Buyer Strategy, Darren Hardy ~

Content republished with permission from Darren Hardy, Publisher of SUCCESS magazine. For more great insights, tips and strategies on success and achievement go to http://DarrenHardy.SUCCESS.com More about Darren Hardy can be found at: http://DarrenHardy.SUCCESS.com/About  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.