Siirry pääsisältöön

Syksyn suurin tatti

Omalla matkallasi kohti sekä henkilökohtaisia että ammattillisia tavoitteitasi, kun haastat itseäsi eteenpäin, muista seuraava akronyymi, elämäsi on “TATTi”, (aka “KASH-flow” of life; Knowledge, Attitude, Skills, Habits).

Mushroom

T on TIETOA : Knowledge

Sijoita elämäsi mittaiseen oppimiseen.Minkä tahansa muodollisen koulutuksen ja tutkinnon elinkaari on 18 kuukautta. Joka viides minuutti tehdään jokin uusi tieteellinen tai teknologinen läpimurto, joka tekee tiedoistasi vanhentunutta.

Tieto on uudenlaista voimaa ja yksi suurimmista työkaluista epäoikeudenmukaisuutta ja pelkoa vastaan.

A on ASENNETTA : Attitude
Tutki omaa “miksi”-syytäsi ja vertaile sitä eri alojen huippusuorittajien syihin. Katso ongelmiasi mahdollisuuten kansvaa ja ymmärrä, että lähestulkoon kaikki menestyneet yrittäjät ovat ongelmien ratkaisijoita, jotka osaavat myös tarvittaessa ottaa riskejä. Laskelmoitujen riskien ottaminen luo turvallisuutta. Turvallisuuden hakeminen muiden suunnasta on suurin henkilökohtaisen vapauden ja tavoitteiden saavuttamisen riski.

Asenteesi on joko lukko tai avain menestykseesi.

T on TAITOJA : Skills
Osallistu kokouksiin ja konfrensseihin, ota hyödyt irti kaikista eteesi tulevista mahdollisuuksista, joiden avulla voit laajentaa näkemyksiäsi ja kokemuksiasi, erityisesti menestyneiltä roolimalleiltasi ja mentoreiltasi. Opimme tarkkailemalla, matkimalla ja toistamalla. Mallinna ja kehitä itseäsi sellaisten menestyneiden mentoreiden avulla, joiden henkilökohtaiset ominaisuudet ja tulokset vastaavat omia tavoitteitasi. Jokaisen maailmanluokan urheilijan taustalla on maailmanluokan valmentaja. Sama pätee kaikkialla liiketoiminnassa.

Ympäröi itsesi voittajien valmentajilla.

T on TAPOJA : Habits
Jokainen askeleesi vaatii työtä, mutta samalla se vie lähemmäksi menestystä. Jaa päätavoitteesi pieniin minimaaleihin ja kävele polkua eteenpäin luomalla päivittäisiä rutiineita, jotka ehkäisevät aikaa haaskaavat aktiviiteetit ja maksimoi tuloksia tuottavan tekemisen. Muista, että mitä enemmän treenaat sitä enemmän saavutat. Tavat ovat kuin sukellusveneitä, ne kulkevat hiljaa ja syvällä. Toisto on avain. Tavat kehittyvät aikojen saatossa seiteistä kaapleiksi, jotka tukevat elämäämme. Harjoittelun avulla niistä tulee pysyviä. Vain hyvällä harjoittelulla syntyy hyviä tuloksia.

Älä riko tapojasi, vaan korvaa ne toisilla tavoilla.

i on INTOHIMOA : This was not invented here :)
Intohimo saa aikaan uskomattoman määrän innostusta, jolla pääset vaikka läpi harmaan kiven. Innostus tempaa muut ympäriltäsi mukaan ja yhdessä olette enemmän. Yksin onnistuminen ja menestyminen ei ole oikesti hauskaa. Intohimo ansiosta tekeminen ja toiminta ei tunnu enää työltä vaan se imee sinut mukaansa.


Käyttämällä TATTi-kaavaa kasvatat mahdollisuuksiasi tienata, sekä omaa tuottavuuttasi antamalla samalla itsellesi enemmän vapaa-aikaa käytettäväksi siihen mihin itse haluat. Muutut turistista oppaaksi, joka on tietoisempi ympäristöstään, joka voi harjoittelun ja taitojensa, sekä asenteensa ansiosta muuttaa jokaisen kompastuksen kehittymiseksi ja menestykseksi.

Elämä on vähän niinkuin olisi safarilla. Matkan laatu on riippuu valmistautumisesta, valinnoista ja vastauksistasi. Ryhdy omaksi oppaaksesi!

The Safari Called Life by Dr. Denis Waitley ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.