Siirry pääsisältöön

Saavuta #1 unelmasi!

Jotta voisit saavuttaa niitä unelmiasi, joita oikeasti haluat saavuttaa, sinun täytyy aivan ensimmäiseksi  päättää mitä sinä oikeasti haluat. Useimmat meistä luistelevat totaalisesti tämän vaiheen ohitse lähinnä siitä syystä, että he eivät näe miten he voisivat saada haluamansa. Joten he päättävät olla haluamatta yhtään mitään...

Skating at Venice Beach, Ca.

Ensimmäinen tehtäväsi on varmistaa omat halusi. Oma mielesi ja universumi hoitavat kyllä oman osuutensa. Jos lukeudut siihen joukkoon ihmisiä, joka laittaa tällaiset jutut "hömppäsektoriin", tai kaipaat tarkempia askeleita etenemiselleen,
tässä on kaksi yksinkertaista askelta eteen ja ylöspäin. Ja huomenna loput kolme.

1. askel: Päätä ajatella isosti ja isoja unelmia
Älä anna perusluonteellesi valtaa. Sinä voit ja sinun täytyy unelmoida isosti. Mitä nopeammin annat itsellesi oikeuden unelmoida isosti sitä nopeammin pääset unelmiesi perään ja alitajuntasi luovuus pääsee valloilleen. Isot unelmat toteutuvat luovuutesi avulla. Yhtään ylikorostamatta, on kuin asiat ja ihmiset, sekä mahdollisuudet alkaisivat kerääntymään ympärillesi, jotta unelmistasi tulee totta. Isot unelmat eivät pelkästään inspiroi sinua, vaan ne vetävät toisia ympäriltäsi mukaasi. Anna mennä!

2. askel: Aseta tavoitteita, jotka vaativat venymistä
Antaessasi itsellesi oikeuden unelmoida isoista asioista asetat itsellesi automaattisesti tavoitteita, jotka ovat haastavia ja, jotka vaativat venymistä ja kasvua, ennenkuin voit saavuttaa näitä tavoitteitasi. Pidemmällä aikavälillä suurin hyöty unelmien tavoittelusta ei siis varsinaisesti ole unelmien saavuttaminen itsessään vaan se mitä sinusta itsestäsi tulee matkallasi niitä kohden, kasvamisen ja oppimisen prosessin tuloksena.

Jim Rohn neuvoi aikanaan, että "meidän tulisi asettaa riittävän isoja tavoitteita, jotta niiden tavoittelun prosessin lopputuloksena meistä tulee jotain tulemisen arvoista". Talot palavat, kuten myös rahat, mutta osaaminen ja kyvykkyys eivät katoa koskaan.

Ajatuksia? Kommentteja? Huomenna jatketaan:)

- Today's brilliance: Jack Canfield, Inspire Me Today -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.