Siirry pääsisältöön

Muutoksesta menestykseen

Kaikilla teillä on pomppuja, erityisesti näitä on sillä tiellä, joka vie menestykseen. Matkan kuoppaisuus ei pidä paikkaansa vain silloin tällöin, vaan tämä pitää paikkansa aina. Voit luottaa siihen, että matka menestykseen ei ole koskaan suora, tai helppo.

hole in the road


Mitä paremmin matkan missio, tarkoitus ja tavoitteet sisäistetään, mitä kurinalaisemmin tavoitteita kohden edetään, sen todennköisemmin pääset lopulta perille.

Jokaisen esteen kohdalla on hyvä pysähtyä hetkeksi arvioimaan tilannetta seuraavien peliliikkeiden määrittämiseksi. Päättäväisyys yhdistettynä faktoihin pohjautuvaan päätöksentekoon auttavat pysymään polulla.

Menestys vaatii kykyä reagoida muutoksiin ja taitoa muuttaa omaa toimintaansa niiden mukaisesti.

Lou Imbriano, Winning the customer -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.