Siirry pääsisältöön

Endorse omia kavereitasi!

Kun näin ensimmäisen kerran LinkedIn:n uuden suositustoiminnon (Skills & Expertise Endorsements) minua rupesi ärsyttämään. Toiminto näytti jälleen yhdeltä niistä inhottavista ponnahdusikkunoista, jotka ovat ärsyttäviä ja täysin aiheeseen liittymättömiä.

linkedin-skills-endorsements

Kuitenkin, nyt kun olen nyt ehtinyt harjoittelmaan tämän toiminnon käyttöä muutaman viikon, olen pikkuhiljaa ruvennut lämpenemään sille ja olen huomannut, että tästä voi olla sekä hyötyä että myös arvoa.

Tässä on neljä (4) tapaa, joilla saat enemmän irti LinkedIn-suosituksista. Niin ja huomioithan myös sen, että , saat tämän toiminnon pois päältä koska tahansa jos haluat. Aloitetaan!

1.  Lisää Osaamisesi (Skills & Expertise)

Muokkaa profiiliasi (Profile >> Edit), selaa profiilitietojen alaosaan “Skills & Expertise” -kohtaan ja klikkaa Edit. LilnkedIn ehdottaa muutamia taitoja ja voit lisäillä niitä enemmän oman mielesi mukaan.

linkedin-skills

2. Endorse Verkostosi Jäseniä

Kun joku käy katsomassa profiiliasi he näkevät Osaamisesi (Skills) ja heitä pyydetään antamaan oma näkemyksensä. Voit suositella tai olla suosittelematta. Voit tämän selaamalla hieman alemmas profiilissaa nähdä kyseisen henkilön koko osaamislistauksen.

linkedin-skills-endorsements

Kun suosittelet jonkun toisen taitoja (tai joku muu suosittelee sinua - muista, että homma toimii parhaiten kahteen suuntaan!) Suositukset näkyvät aktiviteetteina LinkedIn-virrassasi, jolloin saat myös lisää näkyvyyttä verkostossasi.

3. Kehitä ja Paranna Suosituksiasi

linkedin-endorsements

4. Ole Kiitollinen!

Hei, jos joku näkee sen verran vaivaa, että hän suosittelee jotakin osaamisesi aluetta, kiitä häntä. Mietipä itse kuinka mukava on saada kiitoksia joltakulta vastineeksi vaivannäölle? Voit käydä kyvykkyyslistauksesi lävitse ja viedä hiiri profiilikuvien päälle ja klikata "Send Message" ja sanoa Kiitos että...

linkedin-endorsement

Yhteenvetona voisin todeta, että tykkään tästä uudesta LinkedIn-ominaisuudesta ja toiminnosta. Yhdessä perinteisen suosittelu-toiminnon kanssa tämä on hyvä työkalu henkilöbrändin kehittämiseen ja hienosäätöön.

Oletko kokeillut tätä toimintoa itse? Mitä mieltä olet? Kommentoi.

Early Tips on Using LinkedIn Endorsements Feature, Anthony Quigley ~

Kommentit

  1. Tykkään myös, madaltaa meidän suomalaisten niin korkeaa palautteen antamisen kynnystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos positiivisesta kommentistasi Maija! Juuri näin:)

      Poista

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.